Täällä kaukana jossain
Suosittu

Täällä kaukana jossain

Ville Paajanen

Pehmeäkantinen

568 sivua

ISBN-13: 9789528037040

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 18.01.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
24,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Koskettava historiallinen sotaromaani kostosta, rakkaudesta ja anteeksiannosta.

Vahvasti historiallisiin tapahtumiin nojautuvassa tarinassa seurataan niin suomalaisten kuin venäläistenkin matkaa läpi synkkien sotavuosien 1939 - 1945.

Viipuri kietoo kaikkien kohtalot yhteen ja saattaa heidät törmäyskurssille toisiaan vastaan.
Ville Paajanen

Ville Paajanen

Täällä kaukana jossain on Ville Paajasen esikoisteos, jossa päähenkilöiden kohtalot, pohjoisessa käytävä sota ja maailman historian tapahtumat nivoutuvat saumattomasti yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Ville Paajanen opiskelee tietojenkäsittelytieteitä Helsingin yliopistossa ja historiassa häntä kiinnostaa erityisesti ihmiskohtalot. Paajanen haluaa ymmärtää suuria kokonaisuuksia, mikä näkyy myös vahvasti hänen esikoisteoksessaan.

Ville Paajanen: Täällä kaukana jossain

Kirjojen kuisketta -blogi

maaliskuuta 2021

Kirjan vahvuus on kiinnostava henkilögalleria. Paajasella on taito rakentaa eläviä ja aitoja henkilöhahmoja. Suomalaispojat Jaakko ja Heikki tulevat minulle läheisiksi. Jaakon äiti Saija on huolenpidossaan ja surussaan kirjan suosikkihenkilöni. Kirjan toinen vahvuus on tarkassa ajankuvauksessa. Kirjailija on tehnyt perusteellista taustatyötä selvittäessään tapahtumien historiallisia taustoja. Henkilöiden käyttämä kieli ja sota-ajan arkipäivä pienine yksityiskohtineen antavat uskottavuutta ajankuvaukselle. Viipuri on hyvä valinta tapahtumien keskipisteenä.

Viipuri on sodan näyttämö inhimilliselle tarinalle, johon liittyy paljon menettämistä ja toivoa

Aamuposti - Hyvinkää

helmikuuta 2021

Hyvinkääläisen Ville Paajasen Viipuriin sijoittuvassa esikoisromaanissa Täällä kaukana jossain (BoD 2020) seurataan suomalaisten ja venäläisten matkaa läpi synkkien sotavuosien 1939-1945. Sota on näyttämönä tarinalle, joka kertoo kostosta, rakkaudesta ja anteeksiannosta.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.