Täydenkuun sinfonia

Täydenkuun sinfonia

M. E. Yli-Kiikka

Osa 1 tästä sarjasta

Kovakantinen

644 sivua

ISBN-13: 9789528025665

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 07.10.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
37,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Misty Lake.
Järvi Yhdysvaltain pohjoisosissa, Wisconsinin osavaltiossa. Jyrkkien kallioiden ja pimeiden metsien ympäröimä alue, jonka olemassaolo on luotaantyöntävän erakkomainen. Koruton seutu, jolla ihmisen kosketus on nuori, mutta jonka kosketus ihmiseen tuntuu vanhalta kuin kuolema.

Kun alueelle saapuu uusia asukkaita tai uteliaita matkalaisia, Misty Lake voi aluksi vaikuttaa vain takapajuiselta taikauskoiselta umpikujalta. Mutta kun järveltä levittäytyvä kolkko usva alkaa viipyillä ja hapuilla ihmisten kaupunkeja kohti, vanhat pelot alkavat herätä henkiin. Olipa ulkopaikkakuntalainen taikka paikallinen, Misty Laken ihmiset joutuvat tylysti kasvotusten alueen karun historian kanssa. Samalla alkaa valjeta paljon kauhistuttavampi totuus tapahtumista, jotka ovat vääjäämättömästi ajamassa heidät kohti tuhoaan.

Täydenkuun sinfonia on M. E. Yli-Kiikan esikoisromaani, jossa ajelehditaan Misty Laken rannoille. Siellä vesi on mustaa, maa on hapanta ja usva kantaa kuiskausten raskasta taakkaa.
M. E. Yli-Kiikka

M. E. Yli-Kiikka

M. E. Yli-Kiikka (s. 1984) on syntyjään Loviisalainen, vesistöjen äärellä viihtyvä satusetä, joka tarinoi nykyisin Joensuusta käsin.

Piirrettyään lapsesta asti tikku-ukkosarjakuviaan, hän päätti lukioaikanaan koetella itseään oman sarjakuvasarjan parissa. Piirrosjälki osoitti, että kuvitus olisi parasta jättää ammattilaisille - tai edes hyville amatööreille -, mutta hahmot suorastaan vaativat saada tarinansa kerrotuksi, tavalla tai toisella. Siispä M. E. päätti mieluummin kirjoittaa päässään pulppuavat tarinat kirjaformaatissa, ja unelma kirjailiudesta alkoi. Esikoisen kirjoitustyö käynnistyi vuonna 2006.

Sittemmin työpöydälle on kasautunut parikin keskeneräistä projektia. Hänen suosikkigenrensä ovat fantasia ja kauhu, joita hänen tulevaisuuden työsuunnitelmansa on pullollaan. Suunnitelmissa on myös yksittäistä draamaa, toiminnallista dekkaria ja massiivista avaruusfantasiaa. Siispä M. E. ei mielellään lokeroidu yhden genren mieheksi, mutta tarvittaessa hän heittää pöytään fantasiakirjailijakorttinsa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite