Onnistumisen psykologiaa

Onnistumisen psykologiaa

Kanssakäymisen taitoja ja persoonallisuuden kehitystä psykografian avull

Ritva Abao

ePUB

633,5 KB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789528090663

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 05.08.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Psykografia on tämän erikoisen teoksen punainen lanka. Psykografian ydin on ymmärtää paremmin itseään ja muita. Kirja on tutkielma uusista kuten myös jo tunnetuista voimavaralähtöisistä menetelmistä ja niiden integroinnista. Ajatusten voima on yksi tämän kirjan keskeisistä teemoista.

Kirja sopii kaikille ihmisten kanssa työtä tekeville yhtä hyvin kuin jokaiselle psykologiasta ja persoonallisuuuden kehityksestä kiinnostuneelle. Kirja sisältää myös harjoituksia, joiden avulla voi löytää yksilöllisiä ratkaisun teitä.

"ONNISTUMISEN PSYKOLOGIAA" on nautittavaa mukaansa tempaavaa luettavaa. Se on inhimillisiä piirteitä ymmärtävä ja toivoa antava. Se tuo ratkaisukeskeisiin menetelmiin monipuolisuutta ottamalla huomioon että ihmiset ovat erilaisia." (Helena Vuoriheimo)

"Tämä kirja on kiinnostava tutkimusmatka voimavaralähtöisten lähestymistapojen maailmaan." (Ben Furman)
Ritva Abao

Ritva Abao

Ritva Abao on uusimpien psykoterapeuttinäkemysten monipuolinen edustaja. Hän toimii psykoterapeuttina, life-coachina, kouluttajana, kääntäjänä ja esikoisteoksensa myötä myös kirjan tekijänä.

Ritva Abao on tuonut Suomeen muun muassa psykografian - filosofian tohtori Dietmar Friedmannin kehittämän kolmen tyypin opin.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.