Tuhma tyttö
Uutuus

Tuhma tyttö

novelli

Juhani Halla

ePUB

1,2 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528023715

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.09.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
2,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kotimatkani keskeytyi kun auton rottelo jätti keskelle erämaata. Tilanne ei ollut kehuttava, yö oli tulossa, sataa tihuutti eikä tiellä liikkunut ketään ja koti-ikävä vaivasi.

Onneksi läheltä löytyi maalaistalo jossa asui talonpoika ja hänen vaimonsa, eipä tarvinnut yöpyä taivasalla. Talonpoika lupasi auttaa auton kanssa ja hehkeä vaimo oli ihan hyvää silmänruokaa.

Mutta kun ilta vaihtui aamuun, tunnit kuluivat, eivätkä asiat edenneet, moni asia rupesi vaivaamaan. Talonpoikaa tuntui kiinnostavan kaikki muu paitsi auton saaminen kuntoon. Eikö hän osannut vai vitkutteliko tahallaan? Vaimon osoittama kiinnostus mairitteli, mutta mistä siinä oikeastaan oli kyse?

Ja mitä tarkoittivat nämä tuhman tyttären lähes hengenvaaralliset kepposet, joiden kohteeksi vanhemmat jatkuvasti joutuivat?
Juhani Halla

Juhani Halla

Juhani Hallan novelleissa tarinasta vain puolet on rivellä, vähintään toinen puoli on rivien välissä. Ne haastavat lukijan pohtimaan mistä tässä kaikessa oikeastaan on kyse?

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.