Tuulia

Tuulia

Elämää sademetsästä

Charlene Malpartida

Osa 1-3/3 tästä sarjasta

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

178 sivua

ISBN-13: 9789528048732

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 09.11.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
14,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Trooppisen sademetsän seikkailija ja Luontitieteilijä Joakim Lempinen kutsuu avustavaksi tutkijakseen sisarensa Tuulian. Tutkittavana kohteena on Kimalteleva Vuori, jonka vasta puolella asuu alkuperäiskieltä puhuva kansa. Heimopäällikkö odottaa tapaavansa Kansainvälistä yhteistyötä edustavan Kielitutkijan.
-Tämä on tätä kansainvälistä yhteistyötä, johon on pakko osallistua, kertoo riippumatossa palmun varjossa makaava Kielitutkija.
Matkan aikana Tuulia käsittelee vaikeita ihmissuhteitaan, miten isä pystyi menneinä vuosina jättämään poikansa, sekä mitä tehdä, kun parhaan ystävän perhe osoittautuu jälleen uhaksi. Kirjassa selviää, voiko Emma ja Tuulia olla edelleen hyviä ystäviä.
Kirja sisältää runon sekä nuotit: Kimalteleva Vuori
Charlene Malpartida

Charlene Malpartida

Kirjailija ja kuvataiteilija Charlene Malpartida on julkaissut ensiteoksensa Tuulia -Naapurina Karhu ja tämän jatko-osan Tuulia -Ystävä merimaisemissa vuonna 2021. Kirjasarjan kolmas osa Tuulia -Elämää sademetsästä on saanut kimmokkeen kirjailijan kohtaamista luonnonvaraisista eläimistä monen erimaan Troppisissa sademetsissä sekä vuoristoisissa kaupungeissa. Kirjasarja Tuulia Lempisestä sisältää runoutta sekä maalaustaidetta. Mukana nuotit.
Kirjailijan mielestä kirjoittamisessa on suuret mahdollisuudet vaikuttaa omaan sekä lukijan tilaan.
`Luonnonkauneudesta on suurenmoista kirjoittaa. Ihmisten oivalluksista on myös mukava vitsailla. Yllättäviä tilanteita sattuu niin kotona kuin matkallakin. Niistä selvittyä saattaa syntyä tarina.`

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite