Ulvovat Verikoirat 5

Ulvovat Verikoirat 5

Jan Ekblad

Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri

ePUB

1,2 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528068075

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 03.12.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
2,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tein vuosien 1991 - 2007 välillä yhteensä noin 3000 elokuva-arvostelua ja pidempää elokuvajuttua eri lehtiin (mm. Freax, Länsi-Uusimaa ja Cinema SF). Julkaisin 1990-luvulla kaksi Ulvovat verikoirat kirjaa ja tämä on nyt kolmas jatko-osa sille.

Olen kaivellut kotona Lohjalla arkistoja ja kovalevyjä. Tähän olen koonnut vuosien 1997 - 2005 välillä tekemiäni elokuva-arvosteluja. Nämä on aikaisemmin julkaistu: Leffaromppu #1 ja Leffaromppu #2 julkaisuissa sekä Cinema SF (1999 - 2007) internetsivulla. Osaa arvioista ei ole koskaan julkaistu ennen missään. Olen muokannut näitä vähän uudestaan ja lisännyt arvostelujen loppuun infoa mm. jatko-osista, aiheesta tehdyistä tv-sarjoista tai mistä suoratoistopalveluista näitä voi nykyään katsoa.

Toivottavasti tästä kirjasta on apua teille kaikille myös vähän harvinaisempien ja ei niin tuttujen elokuvien uudestaan löytämiseen.
Jan Ekblad

Jan Ekblad

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite