Vainajaterapia
Uutuus

Vainajaterapia

Tuomas Riekkinen

Kovakantinen

300 sivua

ISBN-13: 9789528035497

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 02.04.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
29,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Elämän hallitsemattomuus ja arkeen hukkuminen saavat palaamaan lapsuuden kotiin. Hyvässä toivossa tehty paluu paljastuu kuitenkin odottamattomalla tavalla mystiseksi. Kadonnut isä, menetyksen pelko, syyllisyys ja tiedottomuuden tunne saavat unen ja toden rajat hämärtymään. Entisen elämän velvollisuudet menettävät painonsa merkittävien ja väistämättömien kohtaloiden täyttyessä.

Vainajaterapia on nykypäivään sijoittuva tarina, joka jättää lukijalle tilaa luoda omia tulkintojaan tilanteiden todellisuudesta. Unimaiselta tuntuvassa kertomuksessa kuvataan vahvasti yksilön tuntemuksia elämän vastoinkäymisten edessä, kuin myös positiivisia uusia asioita kohdatessa.
Tuomas Riekkinen

Tuomas Riekkinen

Päivätyössään erilaisia kohtaloita kohtaava kirjoittaja, joka ei pelkää tuoda kokemuksiaan raadollisesti tekstiinsä ja tarinaansa. Sosiaali- ja terveysalalla työskentelevä Riekkinen sivuaa tekstissään huomaamiaan alan lohduttomia piirteitä ja ongelmakohtia. Kerronnasta välittyy kirjailijan rakkaus luontoa, musiikkia ja kahvia kohtaan.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.