Vehnäskosken pamaus

Vehnäskosken pamaus

Liinu Lähde, Leppä Lähde

ePUB

505,1 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528077480

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 17.08.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
11,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Vehnäskoski on kaikkea muuta, kuin tavallinen maalaiskylä. Yhdeksänkymmentävuotias Angela metsästää naakkoja Rytkelmän kartanon pihapiiristä. Arkeologi Ursa Majorka uskoo löytävänsä Atlantiksen kristallikallon joen pohjalta. Ydinfyysikko Magnus sekoittaa tempauksillaan pakkaa. Aarnikylästä tuuraamaan saapunut pastori Kämäräinen näkee maailmanlopun merkkejä ja pian kyläläiset kutoutuvat tapahtumien jatkumoon. Aikakello herää henkiin, noidat saapuvat paikalle, maahiset mönkivät koloistaan, lohikäärmeet lehahtelevat tarinan tuoksinassa, kunnes suuri ja mahtava Valpuri näyttää mahtinsa.

Vehnäskosken pamaus on Liinu ja Leppä Lähteen sepittämä tarina siitä, mitä odottamatonta - tai odotettua - voikaan tapahtua pienessä maalaiskylässä. Tarina on itsenäinen jatko-osa aikaisemmin ilmestyneelle, Siunatulle maailmanlopulle. Lepän ideat, juonenkäänteet sekä hahmot solahtavat sujuvasti Liinun omintakeiseen maalaisromantiikkaan.
Liinu Lähde

Liinu Lähde

Liinu Lähde nimen takaa löytyy tamperelainen kirjailija, runoilija sekä taiteen sekatyöläinen Karoliina Lähteenmäki. Esikoisteos, Siunattu maailmanloppu ilmestyi vuonna 2017. Karoliina on kirjoittanut sekä yksin, että tyttärensä Kertun kanssa.

Leppä Lähde

Leppä Lähde

Leppä Lähde eli Kerttu Lähteenmäki opiskelee kasvatus- ja ohjausalaa. Hän on aktiivinen seurakuntanuori ja harrastaa roolipelejä. Hän opiskelee myös Sara Hildènin taideakatemiassa. Kerttu on kuvittanut valokuvin aikaisemmin ilmestyneen runoteoksen Eerikinkatu.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite