Vieraita Taragoniasta

Vieraita Taragoniasta

kosmisen navigaation sietämätön vaikeus

Hannu Vuolio

ePUB

651,8 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789529455720

Kustantaja: Tarinax Oy

Julkaistu: 25.10.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Onko maapallon ulkopuolella älyllistä elämää? Vastaus tähän kysymykseen jysähtää Laurin otsalohkoon eräänä rauhallisena alkukesän aamuna. Lauri ei tilanteesta suuremmin häkelly, vaan ottaa aluksesta astuvat olennot vastaan kunnon isännän tavoin.

Nautittuaan aimo annoksen perinteistä grilliruokaa kera huurteisten, kaukaiset vieraat Taragoniasta ovat kiinnostuneita tutustumaan planeettaamme tarkemmin. Siispä he lähtevät nopealle kierrokselle ympäri maapallon Laurin toimiessa heille osaavana matkaoppaana.

Valitettavasti kierros ei mene kaikilta osin ihan suunnitelmien mukaan. Lisäksi ryhmän poikkeuksellinen matkustusnopeus saa erinäiset tiedusteluorganisaatiot kiinnostumaan matkalaisista. Lauri huomaa pian istuvansa tyttöystävänsä kanssa Suojelupoliisin auton takapenkillä ja lopulta helikopterissa matkalla kohti Suomen Lappia. Siellä keskiyön aurinko valaisee viimeisiä tapahtumia. Ne näyttävät johtavan vääjäämättömästi siihen, että ihmiskunta joutuu uudestaan historiasta tutun hirmuhallitsijan orjuuttamaksi.

Vieraita Taragoniasta on kertomus siitä miten Espoolaisen insinöörin kesäloman ensimmäinen päivä voi muuttua äkisti kosmiseen suuntaan pienen ohjausvirheen takia.
Hannu Vuolio

Hannu Vuolio

Kirjoittaja on kultaisella 60-luvulla syntynyt ja Espoossa asuva insinööri, jonka kirjalliset kyvyt ovat vähintäänkin kyseenalaiset. Sinnikkäästi hän kuitenkin tuottaa sanoja paperille - useimmiten huonolla tuloksella. Huolestuneena seuraamme hänen taaperrustaan eteenpäin tällä aloittelevan kirjailijan uralla. Suunta näyttää olevan vain alaspäin ja vieläpä kiihtyvällä vauhdilla.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite