Edelläkävijä vuodesta 1998

  • Kirjan paino vain yhdestä kappaleesta
  • Ammattimainen tuki kirjailijoille ja kustantajille
  • Periaatteena kestävä kehitys
Kuva maapallosta

200 työntekijää 9 maassa

Saksa, Itävalta, Sveitsi, Ranska, Tanska, Ruotsi, Suomi, Espanja, Norja

Kirjan kuvitus

60 000 kirjailijaa ja 3 500 kustantajaa.

Teemme töitä ihmisille, jotka joko painattavat kirjansa itse tai myyvät niitä kirjakaupoissa. Painamme kirjoja myös monille suurille ja pienille kustantajille.

Kuva tulostimesta

30 000 kirjaa päivässä

Print-on-demand-paino alkaen 1 kappaleesta saksalaisessa painossa. Mutta paino ja jakelu myös monissa muissa maissa ympäri maailmaa.

BoD:n työntekijät tiimissä
BoD:n työntekijät kirjamessuilla

Tässä me olemme!

Hienoa, että löysit meidät! Me olemme BoD - Books on Demand, ja olemme täällä auttamassa sinua toteuttamaan unelmasi oman kirjan kirjoittamisesta. Olitpa sitten kokenut tai aloitteleva kirjailija, olet tullut oikeaan paikkaan!

Tehtävämme on opastaa sinua kirjoittamismatkallasi ja tukea sinua vuosien asiantuntemuksellamme. Ymmärrämme, että kirjan kirjoittaminen voi olla jännittävä mutta haastava prosessi. Juuri siksi olemme täällä tekemässä matkasta sinulle mahdollisimman helppoa ja miellyttävää.

Sivustomme tarjoaa sinulle kaiken, mitä tarvitset kirjasi toteuttamiseen. Voit ladata käsikirjoituksesi ja muokata sen mieleiseksesi. Tarjoamme erilaisia kokovaihtoehtoja, sidontatapoja ja kansivaihtoehtoja, jotta kirjastasi tulee juuri sellainen kuin haluat. Ja mikä parasta? Sinulla on täysi päätäntävalta työhösi ja päätät, milloin ja missä se julkaistaan.

Teemme töitä kirjaa varten
BoD:n työntekijät messuilla

Työtä kirjan hyväksi

Voit tavata meidät BoD:lla ja tutustua tiimiimme kirjamessuilla, sosiaalisen median alustoilla ja monissa muissa kirja-aiheisissa tapahtumissa! Rakastamme jakaa intohimomme kirjoja kohtaan samanhenkisten ihmisten kanssa ja tapaamme sinut mielellämme henkilökohtaisesti. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, vaihda ajatuksia muiden kirjailijoiden kanssa ja saat arvokkaita vinkkejä ja inspiraatiota seuraavaa kirjaprojektiasi varten.

Kestävä kehitys periaatteessa
Ympäristö

Periaatteena kestävä kehitys


Pyrimme jatkuvasti työskentelemään ja painamaan ympäristöystävällisesti ja resursseja säästäen.

Print-on-demand
Ei ylituotantoa tai tarpeetonta varastointia. Ei ylimääräisten kirjojen hävittämistä.

Kestävät painomateriaalit
Paperimme on FSC®-sertifioitua(FSC®-C105338) ja peräisin vastuullisista lähteistä. Emme käytä muovia toimituksissa tai pehmeäkantisten pakkaamisessa.

Kaikki BoD:n tuottamat kirjat ovat FSC®-sertifioituja (FSC®-C105338).

Tämä tarkoittaa, että käyttämästämme paperista vähintään 70-prosenttia FSC®-sertifioitua (FSC®-C105338) tai hyväksyttyä kierrätysmateriaalia, ja loput enintään 30 prosenttia täyttää FSC Controlled Wood Standard-vaatimukset

Tärkeimmät vaatimukset tällaisessa paperissa käytettävälle puulle ovat seuraavien välttäminen

  • laittomasti kaadettu puu
  • Puu alueilta, joilla loukataan perus- ja kansalaisoikeuksia.
  • Puu metsistä, joiden erityisen suojeluarvon metsätalous vaarantaa.
  • Puu, joka on peräisin luonnonmetsistä, jotka on muutettu viljelyalueiksi tai muiksi ei-metsätalousalueiksi.
  • Puu metsistä, joiden puut ovat geneettisesti muunnettuja puulajeja.

Vinkkejä ja vihjeitä kirjaasi varten

Uutiset · Tapahtumat · Kirjasuositukset · Ohjeet · Kilpailut
 

Uutiskirjeeseen

Energiapolitiikka

Olemme ylpeitä ilmastotieteeseen perustuvista kunnianhimoisista tavoitteistamme. Ne osoittavat sitoutumisemme edelläkävijänä ja teknologiajohtajana ympäristöön, ja pyrimme aina ottamaan huomioon asiakkaidemme ja heidän kuluttajiensa tarpeet. Tarjoamme ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita ratkaisuja e-kirjojen ja kirjojen julkaisemiseen ja painamiseen. Tulevaisuudessa lisäämme merkittävästi uusiutuvien energialähteiden osuutta energiahuollossamme. Otamme toimittajamme ja sopimuskumppanimme mukaan tähän tavoitteeseen, jotta absoluuttiset kasvihuonekaasupäästöt saadaan vähennettyä nollaan viimeistään vuoteen 2030 mennessä.

Ympäristötietoisuuden yhdistäminen taloudellisesti kannattvaan liiketoimintaan on meille itsestäänselvyys. Ymmärrämme sen tarkoittavan tuotannon kannalta tärkeiden raaka-aineiden, kuten puun, veden, energian ja ilman, käyttöä ympäristöä säästäen. Tarvitsemme kirjapainossa pääasiassa paperia, sähköenergiaa ja painovärejä. Hankinnoissamme panostamme mahdollisimman energiatehokkaisiin ja raaka-aineita säästäviin laitteisiin. Olemme huomanneet, että panostamalla energiatehokkuuteen säästämme parhaiten resursseja, ja tältä pohjalta olemme kehittäneet yrityksemme energiapolitiikan.

Tämän energiapolitiikan avulla olemme sitoutuneet  vähentämään erityisesti tuotannosta aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä ja energiankulutusta kestävästi ja pysyvästi pitäen kiinni lainmukaisista vaatimuksista sekä omista tavoitteistamme. Tämä perustuu johdon vuosittain asettamiin energiatavoitteisiin. Varmistamme, että käytössämme on riittävät resurssit ja tiedot asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Energiatiimi mittaa, seuraa ja arvioi energiankulutusta. Tarkastelemme, arvioimme, suunnittelemme ja parannamme jatkuvasti prosesseja ja toimintoja niiden energiatehokkuuden kannalta. Koko henkilöstömme tukema energiatiimi suunnittelee ja toteuttaa energiansäästötoimenpiteet, joiden tulokset analysoidaan ja arvioidaan säännöllisesti. 

Kaikkien työntekijöiden ja tavarantoimittajien yhteistyö on olennaisen tärkeää energiapolitiikan toteuttamiseksi. Tästä syystä työntekijöille tiedotetaan säännöllisesti ja kattavasti energiaohjelman tilanteesta, heitä koulutetaan ja he osallistuvat sen toteuttamiseen. Varmistamme myös, että asiaankuuluvat tiedot ovat aina työntekijöidemme saatavilla.

Energiapolitiikka koskee yrityksemme kaikkia osa-alueita ja toimintoja tasevaatimusten rajoissa ja tähtää energiankulutuksen optimoinnin jatkuvaan parantamiseen.

BoD Instagram:ssaTilaa BoD UutiskirjeBoD YoutubessaBoD Facebook:ssa