Kustantamoille

 • Kattava jakelu ja kirjojen välitön saatavuus.
 • BoD tarjoaa edistyksellisiä ja kestäviä kustannusratkaisuja yli 3500 kustantajalle.
 • Paino ja jakelu 1 kappaleesta alkaen, saumaton yhteys kaikkiin jakelukanaviin, suora toimitus kuluttajille ja houkuttelevat kustantamopalkkiot.
Kuva avoimesta kirjasta

Miksi BoD?

 • Yli 25 vuoden kokemus paino- ja julkaisualalla
 • Yli 2 600 kustantamoasiakasta
 • Yli 4 miljoonaa painovalmista teosta
 • Yli 4 miljoonaa painettua kirjaa vuodessa

Olemme vakuuttuneita siitä, että yhteistyö kannattaa. Ota yhteyttä ja selvitä, mitä palveluitamme voit hyödyntää lisääksesi kannattavuutta.

Palvelut

 • erittäin korkealaatuinen print-on-demand -paino
 • Tehokas ja laaja myyntiverkosto kotimaassa ja kansainvälisesti
 • Integroidut logistiikkapalvelut
 • Ammattimainen e-kirjojen konvertointi ja jakelu

Mahdollistamme teoksesi valtakunnallisen saatavuuden niin kivijalka- kuin verkkokirjakaupoissa. Voimme toimittaa teoksia kauppoihin toiveittesi mukaisesti kirjatukkujen kautta, drop shipment-lähetyksinä tai pieninä painoksina haluamaasi toimitusosoitteeseen.


Jarkko S Tuusvuori - omistaja ntamo

Yleiskustantamo tarkoittaa laajaa kirjailijakuntaa sekä suurta lajityyppi- ja tyylilajikirjoa. Tarvepainatus auttaa ntamoa olemaan oma itsensä: vähäväkinen mutta tuhatnimekkeinen. Painosriskittömyys merkitsee kykyä tehdä myös pienten yleisöjen kirjallisuutta. Eivätkä ntamo-tittelit ole koskaan loppuunmyytyjä vaan pysyvät aina saatavilla. BoD on kirjatalon ihannekumppani, koska se hoitaa painotyön lisäksi pääosan myynnistä ja jakelusta. Siksi ntamo voi keskittyä kustantamiseen. BoD:n palveluihin kuuluvat korkealaatuiset skannaukset ovat tukeneet katalogin laajentamista näköispainoksiin, niin kysyttyihin klassikoihin kuin merkillisiin harvinaisuuksiin, jotka ravitsevat uudistuotantoa ja se taas faksimile-editioita. Tärkeintä ntamolle on se, että neuvonta on pätevää ja ystävällistä. Hyvää kirjallisuutta ei voi kustantaa kylmin sydämin. (Kuva Sami Kero/ntamo)

Jarkko S. Tuusvuori

Omistaja ntamo 

 


BoD-julkaisupalvelumme

Ilmoitetut hinnat sisältävät lakisääteisen arvonlisäveron.

Print


0 €

Kertamaksu


Tee oma kirja ja painata se*

  • Paino yhdestä kappaleesta alkaen
  • Edulliset painohinnat
  • Mahdollista päivittää Publish-palveluun

  *alk. 4,90€/kpl

  Publish


  59 €

  Kertamaksu


  Julkaise kirjasi painettuna ja digitaalisena kirjana

   • Kirjakauppojen, verkkokirjakauppojen ja kirjastojen tilattavissa
   • E-kirjan konvertointi (Valinnainen)
   • Mallikappale (Valinnainen)
   • Houkutteleva kirjailijapalkkio
   • Lisäpalveluita halutessasi (Valinnainen)
   Suosittelemme

   Publish Plus


   249 €

   Kertamaksu


   Julkaise kirjasi ammattimaisten lisäpalvelujen avulla

     • Kirjakauppojen, verkkokirjakauppojen ja kirjastojen tilattavissa
     • E-kirjan konvertointi (Valinnainen)
     • Mallikappale
     • Houkutteleva kirjailijapalkkio
     • Lisäpalveluita halutessasi (Valinnainen)
     • Kansipalvelu Plus
     PalvelutPrintPublishPublish Plus
     Kirjasi painetaan vasta tilauksesta. Tästä johtuen BoD:lla ei ole vähimmäispainomäärää.
     Voit tietenkin tilata kirjaasi omaan käyttöösi porrastetuin painokuluin.
     Jos haluat myöhemmin julkaista kirjasi kirjakauppamyyntiin, voit milloin tahansa päivittää kirjan uutena painoksena Print-palvelusta Publish tai Publish Plus-palveluun.
     BoD:n avulla julkaiset kirjasi myyntiin tunnetuimpiin verkko- ja kirjakauppoihin, kuten esim. Suomalainen Kirjakauppa, Akateeminen kirjakauppa, Adlibris, Ellibs, Elisa, Booky, Tolino ja Apple - halutessasi myös kansainvälisesti.
     Halutessasi konvertoimme kirjastasi ammattimaisen e-kirjatiedoston kaikkiin yleisiin e-kirjamuotoihin ja luetteloimme sen e-kirjakauppoihin ja lukualustoille.
     valinnainen, maksullinenvalinnainen, maksullinen
     Saat mallikappaleen ennen kirjasi julkaisua. Voit päivittää painotiedostoja kerran maksutta. Publish-palvelun mallikappale on maksullinen (49,00 €), Publish Plus- ja Publish Premium -palveluissa se sisältyy palvelun hintaan.
     valinnainen, maksullinen
     Saat jokaisesta kirjakaupan kautta myydystä kirjasta ja e-kirjasta kirjailijapalkkiota, joka maksetaan neljännesvuosittain. Päätät itse palkkion suuruuden määräämällä kirjasi myyntihinnan.
     Hyödynnä lukuisia palveluitamme, kuten kustannustoimitusta, korjauslukua, taittopalvelua, kirjan markkinointia ja monia muita.
     valinnainenvalinnainen
     Kansipalvelu Plus tarjoaa ainutlaatuisia genrekohtaisia kansimalleja, joita käytetään vain yhteen kirjaprojektiin. Valitse kirjallesi sopiva kansi useista korkealaatuisista malleista easyCOVER-verkkotyökalussamme.

     Kustantamopalkkiosi

     Hintalaskuri

     Teoksesi myyntihinta määräytyy kirjan toteutustavasta ja jokaisesta kirjasta maksetavan kustantamopalkkion suuruudesta. Oikean hinnan löytämiseksi kokeile miten eri toteutustavat ja kirjailijapalkkion suuruus vaikuttavat myyntihintaan.

     PLUREOSin paino- ja logistiikkakeskus Bad Hersfeldissä

     Miljoonia kirjoja yhdessä yössä

     Libri ja BoD investoivat yhdessä kirjamarkkinoiden tulevaisuuteen Bad Hersfeldin painokeskuksessa. Yhdessä PLUREOSin kanssa toteutamme Euroopan suurimman ja nykyaikaisimman print-on-demand-keskuksen ja varmistamme, että tulevaisuudessa miljoonat kirjat ovat pysyvästi, välittömästi ja ympäristöystävällisesti saatavilla.

     Print-on-demand eli tarvepainatuksella vältetään ylituotanto ja mahdollistetaan riskitön ja joustava kirjojen julkaiseminen. Bad Hersfeldin tarvepainon saumaton integrointi Librin logistiikkaprosesseihin lyhentää tulevaisuudessa toimitusaikoja ja mahdollistaa ennennäkemättömän laajan kirjavalikoiman.

     Uuden painokeskuksen ansiosta miljoonat suomalaiset ja kansainväliset kirjanimikkeet ovat pysyvästi saatavilla ja toimitettavissa. PLUREOSin avulla BoD ja Libri luovat Euroopan kirjamarkkinoilla ainutlaatuisen ratkaisun, josta hyötyvät yhtä lailla lukijat, kirjailijat, kustantamot kirjakaupat ja ympäristö.

     Lue lisää


     Kokeile


     Rekisteröidy myBoD-käyttöjärjestelmäämme ja luo testikappale , jotta voit vakuuttua BoD:n painolaadusta.


     Rekisteröidy nyt

     BoD Instagram:ssaTilaa BoD UutiskirjeBoD YoutubessaBoD Facebook:ssa