Ideal-julkaisupaketti

Ammattimaisesti toteutettu kirja vakuuttaa mahdolliset lukijat ja kirjan ulkoasu on tärkeä tekijä sen menestyksessä. Harmoninen taitto ja onnistunut kannen suunnittelu vaativat kuitenkin osaamista ja toteutus voi olla joskus monimutkaista. Ideal-paketti sisältää juuri ne palvelut, jotka tarvitset ammattimaisen ja houkuttelevan kannen ja sisuksen toteutukseen, sekä julkaisupalvelun, jolla voit julkaista teoksesi niin painettuna kuin e-kirjanakin sekä saattaa sen kansainväliseen myyntiin englanninkielisille markkinoille tavoittaen näin mahdollisimman laajan lukijaverkoston.

Kun annat kirjasi suunnittelutyön BoD:n ammattilaisten käsiin huolehdimme kaikesta puolestasi ja sinulla on aikaa keskittyä julkaisun muihin osa-alueisiin: kirjoittamiseen, ja markkinointiin.

Julkaisupaketti Ideal koostuu julkaisupalvelusta sekä kahdesta taitto- ja kustannustoimituspalvelusta:

  • BoD Comfort -julkaisupalvelu
  • Basic-kirjan sisuksen taitto
  • Yksilöllisesti suunniteltu Premium-kansi

ammattimainen sisuksen taitto

Kaunis ja huolellisesti toteutettu taitto perustuu useaan elementtiin: kirjasintyypin valinta, oikea kirjasinkoko, selkeät rivienvälit, oikean kokoiset marginaalit sekä harkitusti asetellut kuvat.

Me huolehdimme näistä kaikista puolestasi. Sinun tulee vain valita jokin 11 eri taittomallistamme. Taittomallit on suunnitellut ammattitaittajamme ja ne ovat lukumukavuudeltaan ihanteellisia ja soveltuvat erityisesti kaunokirjallisille käsikirjoituksille tai käsikirjoituksille, jotka eivät sisällä paljon kuvia.

onnistunut kansi

Kirjan kansi on kirjasi käyntikortti, joka antaa siitä tärkeän ensivaikutelman ja houkuttelee potentiaalisia lukijoita ostamaan kirjan.

Premium-kansipalvelussa graafikko suunnittelee kannen yksilöllisesti sinun kirjallesi omat toiveesi huomioon ottaen. Saat kaksi erilaista ehdotusta kirjasi kanneksi ja näistä kahdesta vedoksesta valitset haluamasi, minkä jälkeen teemme siihen lopullisen viimeistelyn.

henkilökohtaista neuvontaa

BoD Comfort -julkaisupalveluun sisältyy kirjasi julkaisu niin painettuna kuin e-kirjana sekä ISBN-tunnus ja välitys kirjakauppamyyntiin sekä kirjastojen tilattavaksi niin Suomessa kuin halutessasi kansainvälisesti.

Henkilökohtainen yhteyshenkilösi BoD:lla neuvoo sinua koko julkaisuprosessin ajan. Saat kirjastasi ennen julkaisua mallikappaleen, johon voit halutessasi tehdä kerran korjauksia ja julkaisun jälkeen 5 kappaleen ensipainoksen.

Kirjautuminen myBoD-tilille