verkkokauppa-Widget

 

Herättääkö kirjasi kansi lukijoiden kiinnostuksen? Tie ostopäätökseen on lyhyt kun yksi klikkaus vie kiinnostuneen lukijan suoraan kirjakauppaan ja kirjasi sivulle.

Verkkokauppa-widgetin avulla voit luoda kotisivullesi lisättävän elementin, joka sisältää kaikki kirjasi tärkeimmät tiedot ja ohjaa monia kiinnostuineita lukijoita suoraan oikealle sivulle. 

myBoD:ssa voit helposti muokata verkkokauppa-widgetin väriä ja kokoa kotisivuillesi sekä kirjaasi sopiviksi. Lisäksi voit helposti kopioda työkalun luoman HTML-koodin ja lisätä sen omalle kotisivullesi. 

Mikä parasta BoD:n kirjakaupan kautta myydyistä kirjoista saat 50% enemmän kirjailijapalkkiota kuin muiden jakelukanavien myynneistä. 

ohjeet vaihe vaiheelta


Kirjaudu ensin myBoD-käyttäjätilillesi, klikkaa palvelut  > Verkkokauppa-widget ja kirjoita kirjasi nimi.

Kun olet kirjoittanut kirjan nimen, voit valita widgetin koon: "Suuri laatikko 300x525 pikseliä", "Pieni laatikko 300x260 pikseliä" tai "Painike 268x40 pikseliä". Vastaava malli näkyy samantien oikealla.

  • Painike on yksinkertainen linkki-painike, jossa näkyy teksti  "BoD Kirjakauppaan".
  • Pienessä laatikossa näkyvät kirjan kansi, nimi, kirjailija, vähittäismyyntihinta sekä linkki "Lue nyt lukunäyte" ja "BoD Kirjakauppaan"-painike. 
  • Suuressa laatikossa näytetään myös kirjan esittelyteksti, sikäli kun widgetin mitat (300x525 pikseliä) sen sallivat. 

Valittuasi kotisivuille sopivan widgetin koon voit nyt säätää widgetin sekä siinä olevan painikkeen väriä, lisätä ääriviivoja ja valita päätteettömän tai päätteellisen fontin. 

Jos haluat tallentaa asetukset tulevia widgettejä varten, valitse "Tallenna malli" oikeasta alakulmasta. Näin voit varmistaa, että kotisivullasi näkyvät widgetit ovat kaikki yhtenäisiä. 

Kun olet tyytyväinen kaikkiin asetuksiin, kopioi generaattorin luoma HTML-koodi ja liitä se haluamaasi kohtaan verkkosivuillasi. 

 

Missä tapauksessa widget on mahdollista tehdä?


Voit tehdä widgetin vain kirjoille, jotka ovat myynnissä kirjakaupassamme. Näin ollen löydät widget-generaattorista vain sellaisia kirjoja, jotka ovat löytäneet tiensä kirjakauppaamme. Teknisistä syistä kirjojen ja erityisesti e-kirjojen listaamisessa kirjakauppaan voi esiintyä pientä viivettä. 

 

verkkokauppa-Widgetin tekniset yksityiskohdat


Verkkokauppa-widget koodi on HTML ja JavaScript. Koodi voidaan upottaa kotisivun HTML-koodiin ja se johtaa siten haluttuun ulkoasuun.

 

Verkkokauppa-Widget omalle kotisivullesi


Koodipätkä on lisättävä oman kotisivusi lähdekoodiin. Integrointi riippuu täysin siitä, millä palvelulla (esim. Jimdo, wix.com, IONOS) olet kotisivusi luonut ja mitä sisällönhallintajärjestelmää (esim. Wordpress, Joomla, Drupal) kotisivuillasi käytät. Jotta widget näkyy oikein sivuilla kävijöille, on koodi integroitava HTML-koodina ja palvelun sekä sisällönhallintajärjestelmän on sallittava vieras JavaScript.

Kirjautuminen myBoD-tilille