kirjan julkaisu

Julkaise kirjasi painettuna ja e-kirjana helposti, ilman taloudellista riskiä ja erinomaisilla ehdoilla. Lataa kirjatiedostot käyttäjätilillesi, valitse haluamasi toteutustapa sekä ohjemyyntihinta ja teoksesesi on muutaman päivän sisällä kirjakauppojen ja kirjastojen saatavilla.

Omakustantamisessa on tärkeää saavuttaa paras kokonaisuus ammattimaisesta painosta, monipuolisista toteutusvaihtoehdoista mahdollisimman pienellä taloudellisella riskillä. BoD tarjoaa sinulle ensiluokkaisen painolaadun ja ammattimaisen e-kirjojen valmistuksen, henkilökohtaisen palvelun sekä laajimman myyntiverkon kirjakaupoissa ja verkkokirjakaupoissa Suomessa ja kansainvälisesti.

uudet joustavat ehdot

  Kertakustannus 69 € BoD Classic/ 249 € BoD Comfort
  Ei juoksevia kuluja
  Sopimusaika 1 vuosi
  E-kirja painetun kirjan rinnalle halutessasi
  Uutuus e-kirjoille: hintakampanja ja lukuaikapalvelu 

Ehdot pätevät uusiin BoD Classic- ja Comfort -projekteihin. Lisätietoja saat osiosta Tuotteet & hinnat.

 

riskitöntä ja kannattavaa

BoD:n julkaisukonsepti perustuu ajatukseen, että kirjaa painetaan vasta tilauksesta. BoD tallentaa kirjasi digitaalisen painomallin ja luetteloi sen kirjakauppamyyntiä varten sekä kirjastojen tilattavaksi. Kun kirjasta tehdään tilaus, se painetaan ja lähetetään tilaajalle, sinulle maksetaan kirjailijanpalkkiota myydyistä kirjoista. Näin sinulle ei koidu riskiä painoksen etukäteen rahoituksesta. 

Näin helppoa on kirjan julkaisu BoD:n kautta

NÄIN HELPPOA SE ON

Onko käsikirjoituksesi valmis ja haluat, että kirjasi ja e-kirjasi on saatavilla tärkeimmistä kirjakaupoista ja e-kirjakaupoista? Oheinen video näyttää sinulle, kuinka helppoa kirjaprojektin toteuttaminen on ja mitä palveluita, kuten kirjan taitto, kannen suunnittelu tai kielenhuolto, voit halutessasi valita monipuolisesta tuotepaletistamme. 

Käynnistä video
Korkea kirjailijanpalkkio - julkaise BoD:lla

PALKKIOTA ENSIMMÄISESTÄ MYYDYSTÄ KIRJASTA ALKAEN

Riippumatta siitä, julkaisetko kirjasi painettuna tai e-kirjana, saat jokaisesta myydystä teoksesta kirjailijanpalkkiota, joka tilitetään sinulle kolmen kuukauden välein. E-kirjoista saat jopa 80 % palkkiota kirjan nettomyyntituotosta, painetun kirjan palkkion määrität itse päättämällä kirjasi ohjemyyntihinnasta. Suosittelemme vähintään 10 % palkkiota.

Laske nyt

Julkaise kirjasi BoD:n kautta

Uusi kirjasi ja e-kirjasi

myBoD-käyttäjätililläsi aloitat uuden kirjaprojektin ja valitset sinulle sopivimman tuotteen kirjasi julkaisuun. Laajat myyntikanavamme koskevat kaikkia tuotteitamme.

BoD E-kirja: E-kirja ilman painettua kirjaa
BoD Classic: Painettu kirja ja halutessasi e-kirjaversio
BoD Comfort: Henkilökohtainen neuvoja, mallikappale ja paljon muuta

Päätä kirjasi toteutustavasta sekä ohjemyyntihinnasta. Ladattuasi tiedostot ja tehtyäsi toimeksiannon kirjasi luetteloidaan kirjakauppojen ja kirjastojen tietokantoihin ja sitä voidaan tilata milloin vain.

Rajattomat myyntimahdollisuudet

Rajattomat myyntimahdollisuudet

Kirjasi saa ISBN-tunnuksen ja se julkaistaan painettuna ja/tai e-kirjana sekä Suomessa että kansainvälisesti, jolloin se on kirjakauppojen ja verkkokirjakauppojen, kuten mm. Suomalainen kirjakauppa, Akateeminen, Adlibris, Amazon ja iBooks, sekä kirjastojen tilattavissa. Näin voit hyötyä laajasta ja kattavasta myyntiverkostostamme. Kiinnostunut lukija voi ostaa kirjasi niin kivijalka- kuin verkkokirjakaupasta kuin myös sähköisessä muodossa, näin tarjoat suurimman mahdollisen valinnanvapauden lukijoille.  

Rekisteröidy nyt

BoD-Kirjailijapalvelut

Kirjailijapalvelut

Kannen suunnittelu, taitto, kustannustoimitus, verkkomainonta ja paljon muuta. Ammattimainen kirjaprojektin toteutus on tärkeää kirjan menestyksen kannalta. BoD:n tarjoamista kirjailijapalveluista voit valita juuri omalle kirjallesi sopivat palvelut.

lue lisää

Toteutustavat

Toteutustavat

BoD tarjoaa sinulle laajan valikoiman erilaisia toteutustapoja, joiden avulla voit julkaista toiveidesi mukaisen kirjan. Vain mielikuvitus on rajana toteuttaessasi omaa kirjaasi!

 

lue lisää

Kirjan myynti

myyntikanavat

Kun julkaiset kirjasi BoD:n kautta, se on myynnissä sekä Suomessa että kansainvälisesti USA:ssa, Isossa-Britanniassa ja Kanadassa. Kansainvälinen myynti on maksuton lisäpalvelu ja mahdollistaa uusien lukijoiden tavoittamisen.

 

lue lisää

Kirjautuminen myBoD-tilille

###COOKIEFIRST###