• Kattava jakelu


  ja laadukas painatus


  alkaen 1 kappaleesta

Kattava jakelu ja logistiikka kirjoillesi

BoD on tarjonnut kustantamoille kustannustehokkaita tarvepainatusratkaisuja jo 20 vuoden ajan. Painamme kirjoja aina yhdestä kappaleesta lähtien ja tarjoamme sekä kattavat paino- ja logistiikkapalvelut että joustavat toteutusmahdollisuudet.

miksi BoD?

 • 20 vuotta kokemusta paino- ja julkaisualalla
 • Yli 2600 kustantamoasiakasta
 • Yli 3,6 miljoonaa painovalmista teosta
 • Yli 3 miljoonaa painettua kirjaa vuodessa

BoD:lla kustantamot saavat kaikki palvelut saman katon alta, tarvepainatuksesta saumattomaan ja kattavaan yhteyteen kaikkiin jakelukanaviin. Ota meihin yhteyttä niin voimme keskustella palveluidemme tuomista eduista ja erityistoiveistanne.

palvelut

 • Erittäin korkealaatuinen Print on Demand  -paino
 • Laajat myyntiverkostot kotimaassa ja kansainvälisesti
 • Integroidut logistiikkapalvelut
 • Ammattimainen e-kirjan konvertointi ja myynti

BoD mahdollistaa teoksesi saatavuuden niin perinteisestä kivijalka- kuin verkkokirjakaupasta. Voimme toimittaa teokset kaupalle toiveidesi mukaisesti kirjatukkujen kautta, Drop Shipment -lähetyksinä tai pieninä painoksina haluamaasi toimitusosoitteeseen. Halutessasi saat nimekkeesi myyntiin myös kansainvälisesti USA:n, Iso-Britannian, Kanadan ja Australian markkinoille.

kattava jakelu

Suora yhteys kirjakauppoihin
Jokainen BoD:n kautta julkaistu nimike luetteloidaan Kirjavälityksen, Kirjastopalvelun ja Bookyn tietokantoihin. Näin kirjasi ovat saatavissa suoraan kaikista kirjakaupoista ja verkkokirjakaupoista. Halutessasi välitämme painetut kirjasi myyntiin myös tärkeimpiin englanninkielisiin verkkokauppoihin.

Suora lähetys asiakkaallesi
Automatisoidulla sähköisellä liittymällä lähetämme kirjatilauksesi painostamme ”Drop Shipment” -menetelmällä, eli kustantamon nimissä suoraan vastaanottajalle koko maailmassa, alkuperäislaskusi tai lähetteesi kanssa. Luonnollisesti myös sinulle itsellesi tai varastoosi.

Painatus alkaen yhdestä kappaleesta
Luonnollisesti painamme myös pienempiä tai keskikokoisia painoksia nopeasti yhdestä kappaleesta alkaen ja lähetämme ne suoraan sinulle, asiakkaallesi tai varastoosi. Digitaalipainon tekninen edistys ja kustannusten optimointi mahdollistavat jo isompienkin painosten kannattavan tuotannon.

Myynti maailman suurimmilla markkinoilla
Tehosta kansainvälistä myyntiäsi ja myy kirjaasi BoD:n avulla myös muun muassa Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa ja Australiassa. Painetut kirjasi ovat saatavissa niin tärkeimmistä englanninkielisistä nettikaupoista kuin perinteisistä kirjakaupoista. Me konvertoimme nimikkeesi formaatin amerikkalaisiin tuumaformaatteihin. Kirjat painaa paikan päällä kumppanimme Lightning Source ja ne jakelee Ingram Book Company – näin säästetään lähetys- ja tullikuluja. BoD hoitaa myös laskutuksen Yhdysvallan dollareissa ja Britannian punnissa ja maksamme sinulle myyntitulosi euroissa päivän kurssin mukaan.

BoD: Myyntikanavalogot

e-kirja - hyödynnä kaikki mahdollisuudet

E-kirjojen markkinaosuus on tasaisessa nousussa. Vastaa kasvavaan sähköisten kirjojen kysyntään ja laajenna saattavuutta tarjoamalla nimikkettäsi BoD:n kautta sekä painettuna että e-kirjana. Yksi klikkaus, ja me hoidamme loput.

 • BoD konvertoi kirjasi tiedostot korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti niin, että e-kirja on luettavissa kaikilla tärkeillä lukulaitteilla.
 • Tarjoamme sinulle yksinkertaisen ja tehokkaan kokonaispalvelun eli yhtenäisen prosessin painetulle ja sähköiselle julkaisulle, mukaan lukien tiedostojen konvertointi, tuotanto, luettelointi ja vapaakappaleiden luovutus. 
 • Kustantamon marginaali on 70 % nettomyyntituotosta, BoD:n kirjakaupassa jopa 80 %.
 • Tiedostojen konvertointi maksaa 0,29 € (lisäksi alv.) per sivu, sisältäen grafiikat, taulukot yms.
 • E-kirjasi ovat jakelussa Suomessa ja kansainvälisesti kaikissa tärkeissä e-kirjakaupoissa, kuten Elisa Kirja, Amazon, iBook, GooglePlay. Myyntikumppanien ja -maiden lista kasvaa jatkuvasti. 

Hintalaskuri

Selvitä muutamassa askeleessa kirjasi myyntihinta ja painokulut omille tilauksillesi. Voit kokeilla eri tuotantotapoja ja vaihtoehtoja myyntihinnalle ja testaa, miten muutokset vaikuttavat omaan myyntipalkkioosi.

Muutoksia painohintoihin
01.12.2021 painohintamme nousevat hieman. Jos teet kirjaprojektisi valmiiksi 30.11.2021 mennessä, painokustannuksiin ei tule muutoksia. Jos projektisi valmistuu 01.12.2021 jälkeen, sovelletaan uusia painohintoja. Tässä tapauksessa sinun on mahdollisesti nostettava nimikkeesi myyntihintaa, jotta aiemmin laskettu kirjailijapalkkio pysyy ennallaan. Hintamuutoksen vaikutus kirjaasi riippuu kirjan toteutustavasta.

Koko
Ole hyvä ja lisää puuttuvat tiedot
Paperi
Ole hyvä ja lisää puuttuvat tiedot
Sidonta
Ole hyvä ja lisää puuttuvat tiedot
Päällys
Ole hyvä ja lisää puuttuvat tiedot
Sivumäärä
Ole hyvä ja lisää puuttuvat tiedot
Lisää vähintään 4 sivua
Sivumäärän täytyy olla kahdella jaollinen
Sivumäärän täytyy olla neljällä jaollinen
Suurin mahdollinen sivumäärä ylitetty
Kun valitset valkoisen 80g paperin, on enimmäissivumäärä 868. Kun valitset 200g paperin, on enimmäissivumäärä 630. Kun valitset rengaskirjan, on enimmäissivumäärä 400. Kun valitset rengaskirjan ja 200g paperin, on enimmäissivumäärä 400. Alle 24-sivuisen käsikirjoituksen ainoa mahdollinen tuotantotapa on vihko. Kun valitset pyöreän kirjan selän, on vähimmäissivumäärä 52.
josta värisivuja
Lisää numero, joka on suurempi kuin 0.
Luku ei voi olla suurempi kuin kokonaissivumäärä

Myyntihinta, palkkio ja omat kirjatilaukset


Valitse painetulle kirjallesi ja e-kirjallesi ohjemyyntihinta nähdäksesi sen vaikutuksen palkkioosi. BoD:n kirjakaupan kautta myydyistä kirjoista saat korkeamman palkkion, sillä kirja myydään suoraan loppuasiakkaalle. Alla näet myös kirjan painokulut omille tilauksille.


Näytä palkkio (sis. alv.)

Näytä Premium-painohinnat


Painettu kirja

Ohjemyyntihinta Palkkiosi kirjakaupassa Palkkiosi BoD:n kirjakaupassa
Suositus: ( Palkkio) ( Palkkio)
Valitse:
EUR Päivitä
Hinta on liian alhainen
Korkein sallittu hinta 500 €
( Palkkio) ( Palkkio)

E-kirja

Ohjemyyntihinta Palkkiosi kirjakaupassa Palkkiosi BoD:n kirjakaupassa
Suositus:
Valitse:

Painokulut

Sinulle aiheutuu painokuluja vain tilatessasi pieniä painoksia omaan käyttöösi. Kirjakaupan kautta tilatuista kirjoista ei aiheudu sinulle kuluja, vaan päinvastoin niistä sinulle tilitetään kirjailijanpalkkiota. Katso myös "Myyntihinnat, palkkiot ja kirjatilaukset".

Hintaluokat Kappalehinta (ilman alv. / sis. alv.)
1 - 24 kirjaa
25 - 49 kirjaa
50 - 99 kirjaa
100 - 199 kirjaa
alkaen 200 kirjaa
/
/
/
/
/

Kertamaksut ja juoksevat kulut


Kaikki hinnat ilman alv.

Tuote:
BoD Fun
BoD Classic
BoD Comfort
Kertamaksu: maksuton 58,00 EUR 209,00 EUR
E-kirjan valmistus: -
Vuosimaksu: maksuton maksuton maksuton

Rekisteröidy ja aloita kirjaprojektisi


Rekisteröidy myBoD-käyttäjätilille ja aloita kirjaprojektisi jo tänään!

Rekisteröidy nyt

Palvelumme

BoD Fun

kirja

Helppo ja nopea tapa painattaa kirjoja

ei minimisopimuskautta

alk 2,40 €
kappale

Aloita projekti
Painata kirjoja helposti

BoD Fun -palvelun avulla voit painattaa kirjoja omaan käyttöösi tarvitsemasi määrän. Teoksia ei välitetä kirjakauppoihin ja näin sinulla on mahdollisuus esimerkiksi testata eri toteutustapoja tai painattaa kirjoja esimerkiksi lehdistön ennakkokappaleiksi tai omiin myyntitilaisuuksiin. 

Lataa tiedostot ja painata kirjasi.
Kirjaprojektin toteutus hoituu kätevästi kotisivuillamme omalla myBoD-tililläsi: lataat kirjasi sisus- ja kansitiedostot PDF-tiedostoina palvelimellemme. Kannen voit halutessasi toteuttaa myös maksuttomalla easyCOVER-kansityökalulla.

BoD Fun

 • paino 1 kappaleesta alkaen
 • helppo PDF-lataus
 • kattava valikoima eri toteutustapoja
Aloita nyt

BoD E-kirja

e-kirja

Julkaise oma e-kirjasi kirjakauppamyyntiin (e-kirjatyökalun avulla) ISBN-tunnuksella

ei minimisopimuskautta

maksuton

Aloita projekti
Julkaise e-kirja

BoD:n e-kirjapalvelulla julkaiset teoksesi sähköisessä muodossa. E-kirjan avulla tavoitat lukijat, jotka suosivat lukulaitteen, tabletin ja älypuhelimen käyttöä lukiessaan kirjoja.

Kirjoita ja muotoile easyEDITOR-työkalulla
Valmistat e-kirjasi helposti suoraan easyEDITOR-työkalussa. Voit kirjoittaa tekstisi suoraan työkaluun tai ladata sisällön Word- tai ePub-tiedostoina. Valmiit taittomallit ja easyCOVER-kansityökalu helpottavat e-kirjan nopeaa toteutusta. Kun kirjasi on valmis ja olet lisännyt sille sopivat luettelointitiedot, voit julkaista e-kirjasi maailmanlaajuisesti kaikkiin tärkeimpiin e-kirjakauppoihin.

Laajat myyntikanavat ja muita vaihtoehtoja
Kaikki BoD:n kautta julkaistut e-kirjat tulevat myyntiin laajan myyntiverkoston ansiosta ympäri maailman. Lisäksi voit hyötyä e-kirjan lainauspalveluista, asettaa teoksellesi kampanjahinnan sekä valita vapaasti minkä kopiosuojauksen haluat teoksellesi. 

BoD E-kirja

 • Word-/epub-lataus
 • Hintakampanjat
 • Esitilaus
 • Ohjemyyntihinta alk. 0,99€
Aloita nyt
erityisen suosittu

BoD Classic

kirja ja e-kirja

Julkaise oma kirjasi kirjakauppamyyntiin (sis. konvertoinnin e-kirjaksi) ISBN-tunnuksella

sopimusaika väh. 1 vuosi

58,00 €
netto/ kertamaksu

Aloita projekti
Julkaise painettu kirja ja e-kirja

BoD Classic-palvelun kautta julkaiset kirjasi kirjakauppamyyntiin omalla ISBN-tunnuksellasi. Huolehdimme puolestasi teoksesi luetteloinnista kirjatukkujen, kuten Kirjavälityksen tietokantoihin ja se on näin saatavilla kirjakaupoista ja verkkokirjakaupoista ja kirjastojen tilattavissa. Kun kirjaa tilataan, painatamme ja lähetämme sen, sinulle tilitetään kustantajapalkkio myydyistä kirjoista. Tietenkin voit tilata kirjastasi myös pieniä painoksia myytäväksi esimerkiksi markkinointitapahtumissa. Sopimus on voimassa vähintään vuoden ja jatkuu halutessasi, tietenkin ilman lisäkustannuksia, niin kauan kuin haluat. 

Halutessasi lisäksi e-kirja (valinnainen, maksullinen)
Uskomme, että julkaisemalla sekä painetun kirjan että e-kirjan voit tavoittaa enemmän mahdollisia lukijoita. Halutessasi konvertoimme kirjasi myös kaikkiin yleisiin e-kirjamuotoihin ja luetteloimme sen e-kirjakauppoihin kuten esimerkiksi Elisa Kirja, Amazon, Apple iBookstore, Google Play jne. 

Kattava myyntiverkosto
Kirjasi on saatavilla kaikista suomalaisista kirjakaupoista ja verkkokirjakaupoista ja tietenkin myös kirjastojen tilattavissa, halutessasi myös e-kirjasi kansainvälisesti. Lisäksi painettu kirjasi on halutessasi kansainvälisen myynnin (valinnainen, maksullinen) ansiosta saatavilla myös USA:ssa, Kanadassa, Iso-Britanniassa ja Australiassa.

BoD Classic

 • painettu kirja (ja e-kirja
 • välitys kirjakauppoihin ja kirjastoille
 • edulliset ehdot
Aloita nyt

BoD Comfort

kirja ja e-kirja

BoD Classic sekä lisäksi mallikappale, ensipainos ja henkilökohtainen neuvoja

sopimuskausi väh. 1 vuosi

209,00 €
netto/ kertamaksu

Aloita projekti
Huoleton tapa julkaista oma kirja

Valitessasi BoD Comfort -palvelun henkilökohtainen neuvojasi auttaa ja neuvoo sinua kaikissa kirjasi julkaisuun liittyvissä kysymyksissä, käsikirjoituksen saattamisesta painotiedostoksi niiden lataamiseen asti.

Maksuton mallikappale 
Ennen kuin hyväksyt kirjasi myyntiin, painatamme sinulle siitä BoD Comfort -palvelun puitteissa maksuttoman mallikappaleen. Näin voit kaikessa rauhassa tarkistaa kirjasi ja tarvittaessa tehdä siihen vielä korjauksia ennen kuin se julkaistaan.

5 kappaleen ensipainos
BoD Comfort -pakettiin sisältyy viiden kappaleen ensipainos omasta kirjastasi. Hyväksyttyäsi mallikappaleen painatamme ja postitamme sinulle ensipainoksen kirjastasi. 

BoD Comfort

 • henkilökohtainen neuvoja
 • maksuton mallikappake
 • 5 kappaleen ensipainos
Aloita nyt

Kirjautuminen myBoD-tilille