Lehdistö

BoD - Books on Demand on digitaalisen kirjanjulkaisun markkina- ja teknologiajohtaja Manner-Euroopassa ja omakustannepalveluiden edelläkävijä. Vuodesta 2007 lähtien BoD on tarjonnut Suomessa niin kirjailijoille kuin kustantamoille mahdollisuuden julkaista painettu ja e-kirja. Kansainvälisesti BoD:lla on yli 45 000 kirjailija- ja 2600 kustantamoasiakasta. BoD tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoisen ja korkealaatuisen painon ja jakelun kokonaisratkaisun niin painetuille kuin e-kirjoille. 

Viestintä
Saara Golombek
 • Uutisarkisto 2020

  06.04.2020
  Kirjojen kirjoittaminen ja julkaiseminen omakustanteena kukoistaa

  Poikkeukselliset ajat sitovat suomalaiset viettämään aikaa kotona ja moni käyttää aikaansa esimerkiksi kirjoittamiseen. Euroopan johtavan julkaisupalvelun BoD:n – Books on Demandin kautta julkaistiin tämän vuoden maaliskuussa 35 % enemmän uusia kirjoja kuin viime vuonna vastaavana ajankohtana. BoD:n viime vuoden lopulla tekemästä omakustantajatutkimuksesta käy ilmi, että omakustantajat toimivat teoksiaan julkaistessa yhä ammattimaisemmin. Suomalaisia motivoi kirjoittamiseen vahvimmin henkilökohtainen kehittyminen, tiedon jakaminen ja lukijoiden viihdyttäminen.

  Lue lisää

  Uutisarkisto 2019

  26.6.2019
  Omakustantamisen suosio jatkaa kasvuaan - suomalaiset julkaisevat omia kirjojaan ennätystahtiin

  Moni suomalainen haaveilee oman kirjan julkaisemista. Digitaalisen julkaisemisen ansiosta se on nykyään mahdollista helposti ja nopeasti. Omakustanteiden suosion jatkuva kasvu näkyy julkaistujen teosten kasvavassa määrässä. BoD:n uusien nimekkeiden määrä kasvoi viime vuonna kaksinumeroisella prosenttiluvulla edellisvuodesta.

  Lue lisää

  Uutisarkisto 2018

  6.3.2018
  Omakustanteet yhä suositumpia - Omakustantajapäivä jakaa parhaat opit

  Omakustantajapäivä on suunnattu kaikille omakustanteen julkaisseille tai sitä suunnitteleville kirjailijoille ja järjestetään neljättä kertaa lauantaina 10.3.2018 Kulttuurikeskus Korjaamolla, Helsingissä. Tapahtumassa on puhumassa markkinoinnin ja kirjallisuuden ammattilaisia, joiden puheenvuorojen kautta omakustannekirjailijat saavat monipuolista tietoa ja taitoa kirjan toteutukseen ja julkaisuun liittyen.

  Lue lisää

  Uutisarkisto 2017

  5.12.2017
  Omakustantaminen ja BoD:n valikoima kasvussa

  Omakustanteen suosion jatkuva kasvu näkyy julkaistujen teosten määrässä. Omakustannepalvelu BoD – Books on Demand julkaisee vuosittain satoja teoksia ja valikoima laajenee entisestään, kun yhteistyö Type & Tell -palvelun kanssa alkaa heidän lopettaessaan toimintansa vielä tämän vuoden puolella.

  Lue lisää
 • Kuvamateriaali vapaasti käytettävissä toimituksellisiin tarkoituksiin. 

  Kuvalähteenä tulee mainita © BoD - Books on Demand GmbH. 

  Henkilökunta (valokuvat)

  BoD-Geschaeftsfuehrung-Gerd-Robertz-Vorschau
  Gerd Robertz

  (BoD:n toimitusjohtaja)

  [ 788 KB]
  Download
  BoD_Saara_Golombek
  Saara Golombek

  Markkinointi- ja myyntipäällikkö BoD Suomi

  [ 8 MB]
  Download

  BoD:n kirjapaino (kuvia)

  BoD:n logo

  BoD-Logo-Pressematerial-Download-Vorschau

  Logo BoD (png)

  [ 22 KB]
  Download
 • Omakustantajatutkimus 2019

  BoD toteutti vuonna 2019 neljättä kertaa laajan tutkimuksen omakustantantajien parissa. Kyselyyn vastasi 3 230 kirjailijaa kahdeksasta eri Euroopan maasta. 

  Lataa vuoden 2019 tutkimus PDF-tiedostona

 • Toimittajat ja bloggaajat

  Toimittajat voivat tilata meiltä sähköpostitse maksuttomia arvostelukappaleita BoD:n nimekkeistä osoitteesta lehdisto@bod.fi. 

  Painettujen kirjojen lisäksi voimme mielellämme myös antaa luettavaksesi e-kirjan, mikäli se on saatavilla. 

  Lähetämme arvostelukappaleita myös asemansa vakiinnuttaneille kirjabloggareille, joiden blogissa ilmestyy säännöllisesti kirja-arvosteluja. Yksittäistapauksissa voimme lähettää arvostelukappaleen myös bloggaajille, joiden blogi käsittelee tiettyä, teoksen kannalta oleellista aihealuetta. 

   

  Kirjakauppiaat

  Lähetämme maksuttomia näytekappaleita myös kirjakaupoille. Lähetä tiedustelusi osoitteeseen lehdisto@bod.fi. 

Kirjautuminen myBoD-tilille