Lehdistö

BoD – Books on Demand on Euroopan teknologia- ja markkinajohtaja digitaalisessa kirjan julkaisussa sekä omakustantamisen edelläkävijä. Vuodesta 1997 lähtien 40 000 kirjailijaa on BoD:n avulla saanut mahdollisuuden julkaista itse oman kirjansa painetussa sekä e-kirja muodossa. Sen lisäksi BoD on ollut yhteistyössä yli 2500 kustantajan kanssa. Kirjailija itse määrää kirjansa sisällön, muodon ja hinnan. BoD huolehtii siitä, että kirja on saatavilla kaikissa yleisissä kirjakaupoissa, nettikirjakaupoissa kuten myös monessa e-kirjakaupassa.

Viimeisimmät lehdistötiedotteet

26.6.2019

Suomalaiset julkaisevat omia kirjojaan ennätystahtiin

Moni suomalainen haaveilee oman kirjan julkaisemista. Digitaalisen julkaisemisen ansiosta se on nykyään mahdollista helposti ja nopeasti. Omakustanteiden suosion jatkuva kasvu näkyy julkaistujen teosten kasvavassa määrässä. BoD:n uusien nimekkeiden määrä kasvoi viime vuonna kaksinumeroisella prosenttiluvulla edellisvuodesta.
Lue lisää

6.3.2018

Omakustantajapäivässä parhaat opit oman kirjan julkaisuun ja markkinointiin

Omakustantajapäivä on suunnattu kaikille omakustanteen julkaisseille tai sitä suunnitteleville kirjailijoille ja järjestetään neljättä kertaa lauantaina 10.3.2018 Kulttuurikeskus Korjaamolla, Helsingissä. Tapahtumassa on puhumassa markkinoinnin ja kirjallisuuden ammattilaisia, joiden puheenvuorojen kautta omakustannekirjailijat saavat monipuolista tietoa ja taitoa kirjan toteutukseen ja julkaisuun liittyen.
Lue lisää

5.12.2017

Omakustantaminen ja BoD:n valikoima kasvussa

Omakustanteen suosion jatkuva kasvu näkyy julkaistujen teosten määrässä. Omakustannepalvelu BoD – Books on Demand julkaisee vuosittain satoja teoksia ja valikoima laajenee entisestään, kun yhteistyö Type & Tell -palvelun kanssa alkaa heidän lopettaessaan toimintansa vielä tämän vuoden puolella.
Lue lisää

10.3.2016

BoD tutki omakustantajia eri Euroopan maissa: Omakustantajat toimivat yhä ammattimaisemmin

Euroopan johtava julkaisupalvelu BoD – Books on Demand toteutti alkuvuodesta kolmatta kertaa kattavan tutkimuksen omakustantajien parissa. Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää muun muassa omakustantajien motivaatioita sekä saada tietoa heidän toimintatavoistaan kirjan toteutuksessa, julkaisussa ja markkinoinnissa. Tutkimus tehtiin verkossa ja siihen osallistui omakustantajia seitsemästä Euroopan maasta. Ensi kertaa tutkittiin myös omakustanteiden tunnettuutta lukijoiden parissa.
Lue lisää

3.3.2016

Omakustantajapäivä 2016 -tapahtuma 12.3. -Avaimet menestyksekkääseen omakustantamiseen

Kaikille omakustanteen julkaisseille tai sitä suunnitteleville kirjailijoille suunnattu ”Omakustantajapäivä” järjestetään tänä vuonna toista kertaa lauantaina 12.3.2016 Kulttuurikeskus Korjaamossa, Helsingissä. Tapahtuman tarkoitus on vahvistaa omakustannekirjailijoiden osaamista teoksensa toteutuksessa ja markkinoinnissa.
Lue lisää

23.10.2015

Runokirja “Räkäkännirakkautta” Indie Book Awards -kilpailun voittajaksi

BoD:n ja Imagen tänä vuonna toista kertaa järjestämän omakustannekirjoille suunnatun kilpailun voittajaksi nousi pitkän linjan runoilija Mika Kivelän runoteos “Räkäkännirakkautta”. Turkulaisrunoilijan konstailemattomat ja oivaltavat runot vakuuttivat tuomariston. Myös toiseksi sijoittui runoteos, Leena Yliportimo kirjallaan “Small talkia rakkaudesta”.
Lue lisää

24.4.2014

Indie Book Awards – BoD etsii vuoden parasta omakustannetta 

Maailmalla omakustanteet täyttävät bestseller-listoja ja rikkovat myyntiennätyksiä. Kuinka omakustanteiden parhaimmiston voi löytää kaikkien julkaisujen seasta? Suomen ensimmäinen Indie Book Awards etsii nyt vuoden parasta omakustannetta.
Lue lisää

24.1.2014

Möllärimestari 2014 kilpailuaika 30.4.2014 saakka

Möllärimestarikilpailu on Päätalo-instituutin vuosittain järjestämä kirjallisuuskilpailu, jossa palkitaan parhaat kilpailuun lähetetyt omakustanteet. Kilpailu on järjestetty vuodesta 1996 lähtien.
Lue lisää

Ladattavia tiedostoja


Kohdasta Ladattavia tiedostoja löydät muun muassa kuvia BoD:n johtokunnasta, tuotantolaitoksesta sekä muita kiinnostavia tiedostoja.

Ladattavia tiedostoja

Uutiskirje


Uutiskirjeemme kautta saat neljännesvuosittain kaikki tärkeät ilmoitukset suoraan sähköpostiisi. Uutiskirje sisältää kaikki ajankohtaiset tapahtumat, kiinnostavat uutiset, tietoa yhteistyöstä BoD:n kanssa sekä hyödyllisiä vinkkejä kirjan julkaisuun liittyen.

Tilaa uutiskirje

Kirjautuminen myBoD-tilille