Arvostelukappaleet

Eri medioissa ilmestyneet arvostelut antavat teoksellesi enemmän näkyvyyttä ja tavoittavat parhaassa tapauksessa tuhansia potentiaalisia lukijoita. BoD tukee sinua kirjasi lehdistötyössä lähettämällä ilmaisia arvostelukappaleita toimittajille ja asemansa vakiinnuttaneille kirjabloggaajille sekä -grammaajille ja muihin sosiaalisen median kanaviin (esim. Booktube, Bookstagram tai BookTok).

Onko kirjasi herättänyt median kiinnostuksen? Toimittajan, bloggaajan jne. tarvitsee vain lähettää meille tilaus haluamastaan kirjasta sähköpostitse osoitteeseen lehdisto@bod.fi, me toimitamme kirjan toivottuun osoitteeseen. Viestissä on hyvä ilmoittaa tiedotusväline, blogi tai kanava sekä toimitusosoite.

Suuren kysynnän vuoksi emme valitettavasti pysty täyttämään kaikkia bloggaajien arvostelupyyntöjä. Seuraavat ehdot koskevat siis blogeja ja sosiaalisen median kanavia:

  • Blogissa/sosiaalisen median kanavassa on vähintään 1 000 kävijää/seuraajaa.
  • Blogissa/kanavassa julkaistaan vähintään yksi artikkeli viikossa.
  • Kirja-arvostelussa kerrotaan bloggaajan mielipide kirjasta.

Pyydämme kaikkia bloggaajia rekisteröitymään maksutta BoD-kirjakauppaan ja julkaisemaan lyhyen version arvostelustaan artikkelin tietosivulla.

Halutun kirjan painettujen arvostelukappaleiden lisäksi tarjoamme mielellämme myös ilmaisia latauslinkkejä e-kirjaa varten.

Hyödynnä tätä palvelua kirjasi markkinoinnissa ja ilmoita tiedotusvälineiden edustajille mahdollisuudesta tilata arvostelukappaleita (lehdistö)tiedotteessasi tai omilla verkkosivuillasi.

Tarjoamme mielellämme  pyynnöstä myös kirjakaupoille ilmaisen arvostelukappaleen kirjastasi. Kun otat yhteyttä kirjakauppoihin, kerro heille, että he voivat pyytää kirjastasi ilmaisen lukukappaleen osoitteesta lehdisto@bod.fi.


Lisäpalveluja kirjasi markkinointiin

Äänikirja

BoD Audio - kirjasi äänikirjana! Kysy kirjasi tuottamista ja julkaisemista äänikirjana nyt ja löydä aivan uusia kuulijoita.

Äänikirja-palveluun

Messuosallistuminen

Osallistu yhdelle Suomen suurimmista kirjamessuista ja ihaile kirjaasi BoD:n osastolla. Ilmoittaudu nyt Turun tai Helsingin kirjamessuille.

Osallistu messuille

Verkkomainonta

Tavoita kirjasi potentiaaliset lukijat. Mainosta kirjaasi ja e-kirjaasi kohdennetulla mainonnalla Googlen mainokset sallivilla verkkosivuilla.

Tilaa verkkomainonta

BoD Instagram:ssaTilaa BoD UutiskirjeBoD YoutubessaBoD Facebook:ssa