E-kirja

 • E-kirjasi kaikilla tärkeimmillä alustoilla 
 • Tavoita uusia lukijoita
 • Luo e-kirjan hintakampanjoita

Jos haluat saada kirjaprojektistasi kaiken irti, suosittelemme ilmaista e-kirjan konvertointia. Näin tavoitat myös uusia lukijoita ja kirjasi on saatavilla missä ja milloin tahansa.

Konvertoimme painetusta kirjastasi ammattimaisen e-kirjan puolestasi. Laadunvalvontamme varmistaa, että e-kirjasi voidaan lukea kaikilla yleisillä lukulaitteilla.

E-kirjasi julkaistaan verkossa kaikilla yleisillä alustoilla ja lukulaitteilla, kuten Elisa kirja, Ellibs, Amazon Kindle, Tolino, Google Play - ja se on saatavilla myös monissa verkkokaupoissa.

0.00 €

 • E-kirjasi ammattimaisesti konvertoituna
 • Jakelu 30 Euroopan maassa (+ CH, NO, GB, CAN, USA).

Mitä hyötyä e-kirjasta on?

Perinteisen, painetun kirjan lisäksi digitaalisella versiolla on suuri lisäarvo. Lukijasi pääsevät tutustumaan kirjaasi uusilla tavoilla klikkaamalla linkkejä.

Optimoimme e-kirjasi ulkoasun kaikille laitteille sopivaksi ns. avoimen muotoilun avulla. Juokseva teksti näkyy hyvin kaiken kokoisilla näytöillä ja lukulaitteiden asetuksilla. Sen ansiosta tavoitat monia lukijoita, joilla puolestaan on vapaa valinta eri lukulaitteiden välillä.

Koska avoin muotoilu on myös vähittäiskaupan määrittelyjen ja standardien mukainen, e-kirjallasi on laaja myyntiverkosto.

E-kirja on kauaskantoinen markkinointimahdollisuus, jolla tavoitat monia lukijoita. Saat myös 70 % e-kirjasi nettotuloista kirjailijapalkkiona.

E-kirjan lainaus

Voit tehdä kirjastasi vielä tunnetumman, jos valitset myös ilmaisen e-kirjojen lainauksen. Klassisesta kirjastosta tilaus- ja freemium-malleihin, e-kirjojen lainaus antaa sinulle mahdollisuuden tehdä kirjastasi entistäkin helpommin löydettävän.

Miten teet kirjastasi e-kirjan?

Kirjasi digitaalinen painos muutamassa vaiheessa. Voit lisätä valinnaisen e-kirjan kirjaprojektiisi maksutta.

 1. Olet valinnut yhden kolmesta Publish-tuotteestamme.
 2. Ilmainen e-kirja on jo valittu sinulle myBoDissa.
 3. Kun olet hyväksynyt projektisi julkaistavaksi, voit ottaa rennosti.
 4. BoD konvertoi nyt e-kirjasi. Varmistamme, että kirjasi sisältö on optimoitu kaikille lukulaitteille.
 5. Laadunvalvontamme varmistaa, että e-kirjasi täyttää kirjakauppojen vaatimukset.
 6. E-kirjasi saa oman ISBN-tunnuksen, ja BoD julkaisee sen kaikissa suurimmissa jälleenmyyjissä (esim. Elisa kirja, Tolino, Amazon, Apple, Google).
 7. Saat jokaisesta myydystä e-kirjasta kirjailijapalkkion, joka on 70 % nettotuotosta. Palkkio tilitetään kolmen kuukauden välein.

Huomaa: Kaikki kirjat eivät sovellu e-kirjoiksi. Tilauksen jälkeen tarkistamme kirjasi ja päätämme, mikä formaatti vastaa parhaiten sisältöäsi. Jos et kuule meistä, kirjasi soveltuu e-kirjaksi, ja muunnamme sen sinulle maksutta. Jos kirjasi ei kuitenkaan sovellu konvertoitavaksi, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse. Löydät lisätietoja e-kirjasta usein kysytyistä kysymyksistä ja blogistamme.


FAQ

Usein kysytyt kysymykset

BoD Instagram:ssaTilaa BoD UutiskirjeBoD YoutubessaBoD Facebook:ssa