Kuvitus

  • Tee kirjastasi jotain aivan erityistä
  • Yksilöllisiä ja käsin tehtyjä piirustuksia
  • Herätä kirjasi henkiin
Kuvitus kirjan kuvituksesta

Kuvitus tekee kirjastasi ainutlaatuisen!

Ihastuttavia yksityiskohtia tai koko sivun piirroksia, värillisinä tai mustavalkoisina, kuvakirja tai fantasiaromaani: kuvitukset luovat yhdessä kannen kanssa laadukkaan kokonaisuuden. Ne kertovat tarinoita, tekevät monimutkaisista asioista yksinkertaisia, selittävät, koristavat ja herättävät tunteita.

Vinjeteistä ja kansikuvituksista maailmankarttoihin - laadimme yhdessä kanssasi konseptin kirjallesi. Työskentelemme kuvittajien kanssa, joiden työt inspiroivat meitä ja jotka ovat luovia monissa erilaisissa tyyleissä modernista klassiseen.

Esimerkkien tarkoituksena on inspiroida ja antaa vaikutelma kuvituksen eri tyyleistä ja lajeista. Kuvitusten hinnat lasketaan aina yksilöllisesti kunkin projektin osalta. Ota rohkeasti yhteyttä - keskustelemme yhdessä siitä, mikä sopii kirjallesi, ja teemme sinulle yksilöllisen tarjouksen.

alkaen 199.00 €

  • Kuvitus ideoittesi mukaan
  • Akvarelli, hiili, grafiittipiirustus
  • Värikynä, pastelli


Kyselyyn


Lisäpalveluja projektiasi varten

Kirjan sisuksen taitto

Onko teksti helposti luettavaa ja ymmärrettävää? Hyvään taittoon kuuluu hyvin luettavan, kirjapainoa varten optimoidun fontin valinta miellyttävässä ja kirjallisuuden lajiin sopivassa fonttikoossa sekä rivivälin ja tekstin asettelun oikea valinta

Taittopalveluihin

Kannen suunnittelu

Kirjan kannella on suurin vaikutus kirjan menestykseen. Vain jos kansi herättää huomiota ja näyttää ammattimaiselta, lukijat huomaavat kirjasi ja sinulla on mahdollisuus vakuuttaa heidät kirjan sisällöllä. Ammattimainen kansi tavoittaa kohderyhmäsi ja luo oikean tunnelman kirjallesi.

Kannen suunnitteluun

Esittelyteksti

Herätä potentiaalisten lukijoiden mielenkiinto muutamalla sanalla. Tehokas esittelyteksti on olennaisen tärkeä kirjan markkinoinnissa - se kertoo lukijoille, mikä kirjassasi on erityistä.

Esittelytekstiin

BoD Instagram:ssaTilaa BoD UutiskirjeBoD YoutubessaBoD Facebook:ssa