Verkkomainonta

  • Lisää kirjasi tunnettavuutta
  • Tavoita kohderyhmäsi
  • Kirjasi bannerimainoksessa

Käytä verkkomainontaa tilaisuutena esitellä kirjaasi aiheeseen sopivilla verkkosivuilla. Näin voit tavoittaa mahdolliset lukijasi suoraan siellä, missä he liikkuvat verkossa, ja lisätä kirjasi tunnettavuutta.

  1. Teemme kaksi responsiivista mainosbanneria, joiden koko ja muoto mukautuvat automaattisesti niiden verkkosivujen mukaisesti, joilla mainosta näytetään. Joustava mainosbanneri on staattiseen mainokseen verrattuna tehokkaampi ja toimivampi. Bannerissa on kirjasi kansikuva.
  2. Mainoksesi näkyvät neljän viikon ajan kirjasi sisältöä vastaavilla verkkosivuilla. Tänä aikana niitä näytetään noin 200 000 kertaa.
  3. Klikkaamalla mainosbanneriasi kiinnostuneet lukijat siirtyvät suoraan BoD:n verkkokirjakauppaan, jossa kirjasi esitellään ja jossa sen voi kätevästi ostaa.
  4. Verkkomainoskampanjan päätyttyä saat loppuraportin, joka sisältää kaikki olennaiset tiedot kampanjastasi: mainosbannerit, näyttöjen määrän, klikkausten määrän ja esimerkkejä verkkosivuista, joilla mainostasi on näytetty.

Huomaa, että mainosbannereita näytetään verkon käyttäjän käyttämien hakusanojen perusteella. Jos haluat nähdä omat mainosbannerisi, asetu kirjasi potentiaalisten lukijoiden asemaan ja etsi Googlessa asiaankuuluvia hakusanoja ja käsitteitä. 

Mainostamasi kirja ei saa sisältää todellisia tapahtumia, kuten luonnonkatastrofeja, ihmisen aiheuttamia katastrofeja, terveyteen liittyviä hätätilanteita, monia ihmisiä koskettavia tragedioita tai julkisuuden henkilöiden kuolemia.

329,00 € kertaluonteisesti

Mainosbannerisi näytetään noin 250 000 kertaa neljän viikon ajan.


Varaukseen


esimerkki verkkomainonnasta

Esimerkki

Kirjasi mainosbanneri sisältää kirjan tiedot ja kuvan kannesta.


Lisäpalveluja kirjasi markkinointiin

Äänikirja

BoD Audio - kirjasi äänikirjana! Kysy kirjasi tuottamista ja julkaisemista äänikirjana nyt ja löydä aivan uusia kuulijoita.

Äänikirjapalveluun

Messuosallistuminen

Osallistu yhdelle Suomen suurimmista kirjamessuista ja ihaile kirjaasi BoD:n osastolla. Ilmoittaudu nyt Turun tai Helsingin kirjamessuille.

Osallistu messuille

Verkkokauppa-widget

Ohjaa kiinnostuneet lukijasi suoraan kirjasi sivuille BoD:n verkkokirjakauppaan 

Luo verkkokauppa-widget

BoD Instagram:ssaTilaa BoD UutiskirjeBoD YoutubessaBoD Facebook:ssa