Kirjan sisuksen taitto

Kirjan sisuksen taitton on silloin onnistunut, kun lukija ei erityisesti huomaa sitä, vaan se tukee huomaamattomasti ja ammattimaisesti kirjan luettavuutta ja ymmärrettävyyttä. Hyvään taittoon kuuluu hyvin luettavan, kirjapainoa varten optimoidun fontin valinta miellyttävässä ja kirjallisuuden lajiin sopivassa fonttikoossa sekä rivivälin ja tekstin asettelun oikea valinta – toisin sanoen kaikki, mikä parantaa kirjan lukumukavuutta ja antaa siitä ammattimaisen vaikutelman. Tietenkin huolehdimme myös nimiösivujen oikeasta asettelusta, sivunumeroinnista ja julkaisutietojen lisäämisestä.

Jos haluat julkaista kirjasi vain e-kirjana, etkä lainkaan painettuna, voit silti käyttää hyväksesi kaikkia BoD:n sisuksen taittopalveluiden mahdollisuuksia ja hyödyt lisäksi edullisemmasta hinnasta.

Basic

419 € painettu kirja ja e-kirja
349 € vain e-kirja

Basic-sisuksen taitossa valitset 11 erilaisesta taittomallista, joissa kaikissa yhdistyy ammattimaisen toteutus ja ihanteellinen lukumukavuus eri kirjallisuuden lajeille.

  valitse vapaasti 11 taittomallista
  sopiva malli kaikille kirjallisuuden lajeille
  sis. e-kirjan samalla taitolla

Lähetä tiedustelu

Premium

alk. 6 € painettu kirja ja e-kirja (per standardisivu)
alk. 4 € vain e-kirja (per standardisivu)

Premium-palvelu soveltuu erinomaisesti vaativampiin taittoihin kun kyse on esimerkiksi monitahoisista tieto- ja opaskirjoista, erityisistä runokirjoista tai erityisen yksityiskohtaisesti toteutetuista lastenkirjoista.

  eri elementtien ammattimainen sisällytys taittoon
  yksilölliset toteutusmahdollisuudet
  sis. taittomallin ennen koko käsikirjoituksen taittoa
  sis. e-kirjan optimoidun taiton

Lähetä tiedustelu

 

Esimerkkejä kirjan sisuksen taitosta

Alla näet esimerkkejä BoD-kirjailijoiden kirjaprojekteista, joiden toteutukseen on käytetty taittopalveluitamme.

Kirjautuminen myBoD-tilille