Kirjan sisuksen taitto

Kirjan sisuksen taitton on silloin onnistunut, kun lukija ei erityisesti huomaa sitä, vaan se tukee huomaamattomasti ja ammattimaisesti kirjan luettavuutta ja ymmärrettävyyttä. Hyvään taittoon kuuluu hyvin luettavan, kirjapainoa varten optimoidun fontin eli kirjasinlajin valinta miellyttävässä ja kirjallisuuden lajiin sopivassa fonttikoossa sekä rivivälin ja tekstin asettelun oikea valinta – toisin sanoen kaikki, mikä parantaa kirjan lukumukavuutta ja antaa siitä ammattimaisen vaikutelman. Tietenkin huolehdimme myös nimiösivujen oikeasta asettelusta, sivunumeroinnista ja julkaisutietojen lisäämisestä.

 

Basic

399 € painettu kirja ja e-kirja

Basic-sisuksen taitossa valitset 11 erilaisesta taittomallista, joissa kaikissa yhdistyy ammattimaisen toteutus ja ihanteellinen lukumukavuus eri kirjallisuuden lajeille.

  valitse vapaasti 11 taittomallista
  sopiva malli kaikille kirjallisuuden lajeille
  sis. e-kirjan samalla taitolla

Lähetä toimeksianto

Premium

alk. 6 € painettu kirja ja e-kirja (per standardisivu)

Premium-palvelu soveltuu erinomaisesti vaativampiin taittoihin kun kyse on esimerkiksi useita otsikkotasoja sisältävistä tieto- ja opaskirjoista, runsaasti kuvia sisältävistä teoksista, erityisistä runokirjoista tai lastenkirjoista, joihin halutaan erityisesti pienille lukijoille suunniteltu taitto. Taittaja tekee sinulle ensin muutaman sivun ehdotuksen taitosta ja voit halutessasi esittää siinä vaiheessa muutostoiveita, ennen kuin koko käsikirjoitus taitetaan. 

  eri elementtien ammattimainen sisällytys taittoon
  yksilölliset toteutusmahdollisuudet
  sis. taittomallin ennen koko käsikirjoituksen taittoa
  sis. e-kirjan optimoidun taiton

Lähetä tiedustelu

 

Esimerkkejä kirjan sisuksen taitosta

Alla näet esimerkkejä BoD-kirjailijoiden kirjaprojekteista, joiden toteutukseen on käytetty taittopalveluitamme.

Kirjautuminen myBoD-tilille