Esittelyteksti

  • Olennainen kirjasi menestyksen kannalta
  • Parantaa kirjasi löydettävyyttä verkossa
  • Herättää lukjoiden kiinnostuksen ensimmäisestä lauseesta lähtien
Kuvitus esittelytekstistä

Ammattimainen ja mielenkiintoinen esittelyteksti kirjan takakannessa on olennaisen tärkeää kirjasi menestyksen kannalta - valitettavasti täydellisen esittelytekstin kirjoittaminen ei ole kovin helppoa, minkä vuoksi se usein laiminlyödään. Esittelyteksti on kuitenkin kirjasi tärkein mainosteksti!

Olipa kyse sitten kivijalka- tai verkkokirjakaupasta: kirjan kansi herättää lukijan huomion, mutta sen jälkeen myös esittelytekstin on oltava vakuuttava! Esittelytekstin tulisi herättää kiinnostusta ja välittää lukijalle välittömästi, mitä hän voi odottaa kirjaltasi ja miksi kannattaa lukea eteenpäin - ja ostaa kirjasi!

Halutessasi autamme mielellämme kirjasi julkaisussa ammattimaisesti laaditulla ja kohderyhmälle suunnatuilla esittelytekstillä, joka sisältää hakukoneiden kannalta tehokkaita avainsanoja. Kirjan takakannen esittelytekstiä voidaan käyttää myös kirjasi luettelointitiedoissa.

alkaen 129.00 €


Lisäpalveluja projektiasi varten

Korjausluku

Haluatko varmistaa tekstisi laadukkaan oikeinkirjoituksen ja välimerkkien käytön sekä virheettömän kieliopin? Kokeneet korjauslukijamme auttavat sinua tekstisi ammattimaisessa tarkistuksessa. 

Korjauslukupalveluun

Kustannustoimitus

Julkaise kokeneiden kustannustoimittajiemme kokonaisvaltaisesti läpi käymä käsikirjoitus. Sisällöllinen ja toimituksellinen palaute sekä kielellinen hienosäätö optimoivat tekstisi ja antavat kirjallesi parhaan mahdollisen alun.

Lisää kustannustoimituksesta

Kirjan sisuksen taitto

Onko teksti helposti luettavaa ja ymmärrettävää? Hyvään taittoon kuuluu hyvin luettavan, kirjapainoa varten optimoidun fontin valinta miellyttävässä ja kirjallisuuden lajiin sopivassa fonttikoossa sekä rivivälin ja tekstin asettelun oikea valinta

Taittopalveluihin

BoD Instagram:ssaTilaa BoD UutiskirjeBoD YoutubessaBoD Facebook:ssa