Kirjan suunnittelu ja toteutus

Olemme mukana kirjasi julkaisussa käsikirjoituksesta ammattimaiseksi kirjaksi. Tukenasi on kokeneiden kirja-asiantuntijoiden tiimi, joka on perehtynyt kirjan toteutuksesta - kustannustoimitukseen ja kannen suunnitteluun.

BoD:n asiantuntijat työssä
Kuva muistikirjasta

Tekstin työstäminen

Käsikirjoituksesi viimeistely: olipa kyse sitten korjausluvusta, jossa korjataan oikeinkirjoitus ja välimerkit, tai kokonaisvaltaisesta kustannustoimituksesta, jossa tekstisi tarkistetaan sisällön, tyylin ja muotoseikkojen osalta - pätevät kustannustoimittajamme ja korjauslukijamme tekevät tekstistäsi parhaan mahdollisen version hienovaraisesti ja kokemuksella!

Suositut palvelut

Kustannustoimitus Korjausluku


Kuva erilaisista kirjoista

Kirjan suunnittelu

Tee kirjastasi jotain aivan erityistä! Yksilöllisellä suunnittelulla, ilmeikkäillä valokuvilla, kuvituksilla ja ammattimaisella typografialla voit luoda kauniin kirjan, joka herättää lukijan mielenkiinnon ensi silmäyksellä. Riippumatta siitä, onko kyseessä täysin yksilöllisesti suunniteltu vai genrelle tyypillinen malli, me löydämme kirjallesi sopivan toteutuksen, joka esittelee sen parhaalla mahdollisella tavalla.

Suosittuja palveluja

Kannen suunnitteluKirjan sisuksen taitto Kuvitus

BoD Instagram:ssaTilaa BoD UutiskirjeBoD YoutubessaBoD Facebook:ssa