• Kirjavälitys ja BoD

    yhteistyössä:

    nimekkeesi aina saatavilla,

    ilman varastoa

nimikkeesi rajattomasti saatavilla

Kirja-alan kokeneet toimijat ja pitkäaikaiset kumppanit Kirjavälitys ja BoD tarjoavat yhteistyössä tarvepainatuspalvelun kirjan painamiseen tilauksesta, tarpeen mukaan yhdestä kappaleesta alkaen. Kattava kokonaispalvelu sisältää koko ketjun tilauksesta ja painosta toimitukseen ja laskutukseen. Laaja toteutustapavalikoima ja joustavat painoratkaisut vastaavat kustantamoiden tarpeisiin ja vaatimuksiin. Toteutus ja nimikkeiden hallinta hoituvat kätevästi internetissä.

 

Miksi tarvepainatus?

  Ensipainokset pienille painosmäärille ja nimikkeille, joiden menekkiä vaikea arvioida ennakkoon. Eroon varastosta.

 Ei loppuunmyytyjä nimikkeitä. Nimikkeet rajattomasti saatavilla.

  Riskitön ratkaisu hitaasti liikkuville nimikkeille.

  Mahdollisuus päivittää sisältöä ja luoda henkilökohtaisia sisältöjä.

 Jälkipainokset - ei tarvetta tehdä päätöksiä lisäpainoksista offsetilla.

 Scan on Demand nimikkeille, joista ei digitaalista painomallia.

 

Monipuoliset mahdollisuudet

BoD painaa päivittäin jopa 20 000 kirjaa - keskimääräinen painos on 1,5 kirjaa/nimike. Pitkäaikaisen kokemuksen ansiosta koneet ja prosessit on optimoitu niin, että pystymme yhdistämään pitkälle viedyn automatisoinnin ja nopeuden sekä suuren määrän erilaisia toteutustapoja ja erittäin korkean painolaadun, alkaen yhden kappaleen painoksesta. 

Tarvepainatuksen parhaat hyödyt ovat kirjojen painatus yhdestä kappaleesta alkaen ja kattava jakelu. Huolehdimme siitä, että nimikeesi on saatavilla kaikista myyntikanavista, painamme kirjat tilauksesta ja toimitamme ne nopeasti perille. Halutessasi saat nimikkeesi myynttiin myös kansainvälisille markkinoille. Lue lisää myyntikanavista ja kansainvälisestä myynnistä täältä.

Valittavanasi on monipuolinen valikoima sidontatapoja pehmeäkantisesta kovakantiseen, kuusi erilaista paperia sekä joustava formaattivalikoima. Lue lisää erilaisista toteutustavoista ja painosta täältä.

Hinnat ja sopimukset

Ennen kuin aloitat ensimmäisen kirjaprojektin, ota yhteyttä BoD:hen, saat sopimuksen ja hinnaston sekä käyttäjätunnukset myBoD-tilille.

Sen jälkeen voit rekisteröityä myBoD-käyttäjätilille ja ladata ensimmäiset tiedostot!

BoD-kirjailija Harri Virolainen

Näin se toimii

Kirjatiedostot ladataan kätevästi henkilökohtaisen myBoD-käyttäjäalusta kautta. Samalla syötetään nimikkeen muut tiedot, jotka välitetään Kirjavälitykselle. Kun kirjaa tilataan kirjakaupasta, BoD painaa ja toimittaa kirjan.

myBoD-käyttäjätililtä voit myös seurata kirjojen ajankohtaisia myyntilukuja.

myBoD-ohjeet

BoD-kirjailija Susanne Karlsson

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysymyksiä BoD:n sopimuksiin, hintoihin, aineiston lataamiseen tai laskutukseen liittyen, ota yhteyttä BoD:n asiakaspalveluun puhelimitse 09-2516 6349 tai sähköpostitse kustantajat@bod.fi.

Jos sinulla on kysymyksiä tilauksiin tai toimituksiin liittyen, ota yhteyttä Kirjavälitykseen puhelimitse 010-345 1570 tai sähköpostitse vmkustantaja@kirjavalitys.fi.

Kirjautuminen myBoD-tilille