Lisäpalvelut: Kuvitus ja esittelyteksti

Hyvässä kirjassa ammattimaisuus ilmenee usein yksityiskohdissa: puhutteleva kuvitus ja ammattimaisesti käsitellyt kuvat vahvistavat tarinaasi, värikkäät piirrokset tuovat lastenkirjaan uusia ulottovuuksia ja osuva esittelyteksti kiinnittää mahdollisen lukijan kiinnostuksen. Ota meihin yhteyttä, niin teemme sinulle mielellämme henkilökohtaisen, toiveidesi mukaisen ja juuri sinun kirjallesi sopivan tarjouksen. Tarvittaessa autamme sinua myös saattamaan paperi- tai kirjamuodossa olevan käsikirjoituksesi digitaaliseen muotoon tai alkuperäisten, paperimuodossa olevien kuvien skannauksessa.

Kuvitus

alk. 199 €

Kuvittajamme toteuttaa kirjasi kannen tai sisuksen kuvituksen toiveidesi ja odotustesi mukaisesti. Olipa kyseessä tekstiä elävöittävä pieni vinjetti tai koko sivun kuva: kaikki on mahdollista. Valitset vain haluamasi kuvitustyylin ja kerrot meille kuvan aiheen, me huolehdimme lopusta.

Lataa esite

 Kuvitus toiveidesi mukaisesti
 Akvarelli, hiilipiirros, värikynäpiirros tai pastelli

Lähetä tiedustelu

Esittelyteksti

vain 99 €

Hyvään ja myyvään kirjan esittelyyn kuuluu myös ammattimaisesti laadittu, olennaiseen keskittyvä esittelyteksti, joka herättää lukijoiden mielenkiinnon. Laadimme mielellämme kirjasi kohderyhmälle sopivan esittelytekstin, joka herättää lukijoiden mielenkiinnon ja jota voidaan käyttää takakannen lisäksi myös kirjasi luettelointitiedoissa.

kirjasi sanoma pähkinänkuoressa
ihanteellinen löydettävyys

Lähetä tiedustelu

Kirjautuminen myBoD-tilille