Rajattomat myyntimahdollisuudet

BoD:n kautta painettu kirjasi ei pääse myyntiin ainoastaan suomalaisiin kirjakauppoihin, vaan myös muun muassa USA:n, Ison-Britannian, Kanadan, Australian, Intian ja Brasilian markkinoille. Maksuton lisäpalvelumme kansainvälinen myynti mahdollistaa täysin uuden lukijakunnan saavuttamisen.

Hyötyä sekä kirjailijalle että lukijalle

Julkaisun yhteydessä kirjasi tuotetiedot lähetetään Kirjavälityksen, Kirjastopalvelun ja Bookyn tuotetietokantoihin. Näin kirjasi on saatavilla kaikista tärkeimmistä suomalaisista kirjakaupoista ja verkkokirjakaupoista ja se on kirjastojen tilattavissa. Kirjailijoillemme maksuton lisäpalvelu kansainvälinen myynti takaa, että kirjasi on halutessasi saatavilla myös englanninkielisillä markkinoilla. Kirjasi on näin saatavilla niin kotimaisista kuin kansainvälisistäkin myyntikanavista, kuten Adlibris.fi, Booky.fi, Suomalainen, Cdon.fi, Amazon, Ellibs, Elisa Kirja, iBookstore, Barnes & Noble ja Google Play. Osa kanavista on sekä painetuille, että e-kirjoille, osa jommalle kummalle formaatille. 

Kun painettua kirjaasi tilataan kirjakaupasta, BoD painaa ja lähettää kirjan, sinun ei tarvitse huolehtia mistään. BoD tilittää myydyistä kirjoista sinulle kirjailijanpalkkiota suoraan pankkitilillesi kolmen kuukauden välein. Tietenkin voit halutessasi myös myydä kirjaasi myös itse esimerkiksi lukutilaisuuksissa tai oman verkkosivusi kautta. Tällöin voit tilata kirjaa itsellesi edulliseen omatilaushintaan.

Kun valitset kansainvälisen myynnin kirjallesi, BoD huolehtii siitä, että kirjasi painotiedostot muokataan maakohtaisten vaatimusten mukaisesti. Kirjailijanpalkkiosi kansainvälisestä myynnistä maksetaan kolmen kuukauden välein tilillesi euroissa.

Maakohtaiset standardit

Ulkomailla myytäville kirjoille on tietyt maakohtaiset toteutus- ja painostandardit. Valitessasi kansainvälisen myynnin konvertoimme kirjatiedostosi vaadittujen standardien mukaiseksi ilman lisämaksua.

Ota huomioon, että konvertointi tehdään automaattisesti, joten ulkomailla myytävän kirjasi toteutustapa saattaa poiketa Suomessa myytävästä kirjasta. Esimerkiksi värisivut muunnetaan ulkomaan myynnissä aina mustavalkoisiksi. Kansi tietenkin painetaan värillisenä.

Kansainvälinen myynti ei ole mahdollista kovakantisille kirjoille, vihkoille, rengaskirjoille, eikä kirjoille, joissa on käytetty 120 g tai 200 g paperia tai vaakaformaatille.

Onko kirja käännettävä englanniksi?

Jos olet julkaissut kirjasi suomeksi, sitä ei ole pakko kääntää englanniksi kansainvälistä myyntiä varten - maailmalla asuvat ulkosuomalaiset iloitsevat suomenkielisen kirjallisuuden saatavuudesta ympäri maailman. Jos kuitenkin haluat käännättää kirjasi, BoD:n käännöspalvelu tarjoaa sinulle mahdollisuuden käännättää teoksesi suomesta englanniksi ammattikääntäjillä. Olipa kyseessä kaunokirjallinen teksti tai tietokirja, kääntäjämme auttavat mielellään. Käännöksen hintaan vaikuttavat laajuuden lisäksi monet muutkin seikat, siksi teemme käännöksestä aina yksilöllisen tarjouksen. Lähetä meille käsikirjoituksesi Word-tiedostona sähköpostin liitteenä, niin teemme sinulle mielellämme henkilökohtaisen tarjouksen.

rekisteröidy nyt

Kirjautuminen myBoD-tilille