Rajattomat myyntimahdollisuudet

BoD:n kautta kirjasi ei pääse myyntiin ainoastaan suomalaisiin kirjakauppoihin, vaan myös USA:n, Ison-Britannian, Kanadan ja Australian markkinoille. Maksuton lisäpalvelumme kansainvälinen myynti mahdollistaa täysin uuden lukijakunnan saavuttamisen.

Hyötyä sekä kirjailijalle että lukijalle

Julkaisun yhteydessä kirjasi luetteloidaan Kirjavälityksen, Kirjastopalvelun (ennen BTJ) ja Bookyn tuotetietokantoihin. Näin kirjasi on saatavilla kaikista tärkeimmistä suomalaisista kirjakaupoista ja verkkokirjakaupoista ja se on kirjastojen tilattavissa. Kirjailijoillemme maksuton lisäpalvelu kansainvälinen myynti takaa, että kirjasi on halutessasi saatavilla myös englanninkielisillä markkinoilla. Kirjasi on näin saatavilla niin kotimaisista kuin kansainvälisistäkin myyntikanavista, kuten Adlibris.fi, Booky.fi, Suomalainen, Cdon.fi, Amazon, Ellibs, Elisa Kirja, iBookstore, Barnes & Noble ja Google Play.

Kun kirjasi tilataan kirjakaupasta, BoD painaa ja lähettää kirjan, sinun ei tarvitse huolehtia mistään. BoD tilittää myydyistä kirjoista sinulle kirjailijanpalkkiota suoraan pankkitilillesi kolmen kuukauden välein. Tietenkin voit halutessasi myös myydä kirjaasi myös itse esimerkiksi lukutilaisuuksissa tai oman verkkosivusi kautta. Tällöin voit tilata kirjaa itsellesi edulliseen omatilaushintaan.

Kun valitset kansainvälisen myynnin kirjallesi, BoD huolehtii siitä, että se muokataan maakohtaisten kirjastandardien mukaisesti. Kirjailijanpalkkiosi kansainvälisestä myynnistä maksetaan kolmen kuukauden välein tilillesi euroissa.

Tuotantostandardit

Ulkomailla myytäville kirjoille on tietyt maakohtaiset tuotantostandardit. Valitessasi kansainvälisen myynnin mukautamme kirjatiedostosi vaadittujen standardien mukaiseksi ilman lisämaksua.

Ota huomioon, että konvertointi tehdään automaattisesti, joten ulkomailla myytävän kirjasi toteutustapa saattaa poiketa Suomessa myytävästä kirjasta. Esimerkiksi värisivut muunnetaan ulkomaan myynnissä aina mustavalkoisiksi. Kansi tietenkin painetaan värillisenä.

Kansainvälinen myynti ei ole mahdollista kovakantisille kirjoille, vihkoille, rengaskirjoille, eikä kirjoille, joissa on käytetty 120 tai 200 g paperia tai vaakaformaatille.

Onko kirja käännettävä englanniksi?

Kirjaa ei ole pakko kääntää englanniksi kansainvälistä myyntiä varten - maailmalla asuvat ulkosuomalaiset iloitsevat suomenkielisen kirjallisuuden saatavuudesta ympäri maailman. Jos kuitenkin haluat käännättää kirjasi, BoD:n käännöspalvelu tarjoaa sinulle mahdollisuuden käännättää teoksesi suomesta englanniksi ammattikääntäjillä. Olipa kyseessä kaunokirjallinen tai asiateksti, kääntäjämme auttavat mielellään. Tekstien pituudella ja tyylillä on usein suuriakin eroja, siksi palvelulle ei ole kiinteää hintaa. Lähetä meille käsikirjoituksesi Word-tiedostona sähköpostin liitteenä, niin teemme sinulle mielellämme henkilökohtaisen tarjouksen.

rekisteröidy nyt

Kirjautuminen myBoD-tilille