Kirjailijakahvila

Suunnitteletko ensimmäisen kirjan julkaisua ja kaipaat neuvoja, miten se parhaiten onnistuu? Mietitkö esimerkiksi, miten myBoD-käyttäjätili toimii, mitä tarkoittaa julkaisumerkintä, mihin tuotetietoja tarvitaan tai miten kirjan myynti hoituu? Tai kaipaatko neuvoja ja lisätietoja kirjan toteutuksen suhteen: mitä eri vaihtoehtoja sinulla omakustantajana on kirjasi sisuksen taittoon tai ammattimaisen kannen suunnitteluun? Miten voit taata, että tekstisi on mahdollisimman luettavaa ja oikeakielistä? Haluatko vaihtaa kokemuksia ja saada vinkkejä, miten voit markkinoida omaa kirjaasi? 

Tule mukaan kirjailijakahvilaamme! Kirjailijakahvila on workshop, jossa keskustellaan kirjan julkaisemisesta omakustanteena yhdessä BoD:n asiantuntijoiden ja muiden omakustantajien kanssa. Kirjailijakahvilassa saat asiantuntevia neuvoja ja vinkkejä matkalle kirjasi toteutukseen, julkaisuun ja markkinointiin. Järjestämme virtuaalisen kirjailijakahvilan kolmesta eri aihepiiristä: kirjan julkaiseminen, kirjan toteutus ja kirjan markkinointi

Seuraava kirjailijakahvila:

31.05. klo 18:30        BoD Audio - kirjasi äänikirjana

 

Miten kirjailijakahvila käytännössä toimii?

Kirjailijakahvilamme järjestetään verkossa ja käytämme Teams-kokousalustaa. Tapaaminen kestää noin tunnista puoleentoista tuntiin kerrallaan. Osallistuminen on sinulle maksutonta, tarvitset vain verkkoyhteyden sekä tietokoneen, jossa on kaiutin ja mikrofoni (tai kuulokkeet, joissa on mikrofoni). Jos haluat, voit mielellään käyttää myös kameraa, niin näemme toisemme. Selaimena suosittelemme käyttämään Google Chromea ja Microsoft Edgeä. Jos käytät Teams-sovellusta älypuhelimesta tai tabletilla, sinun täytyy asentaa maksuton sovellus.  

Haluatko osallistua?

Se käy helposti: lähetä sähköposti osoitteeseen markkinointi@bod.fi ja kerro, mihin kirjailijakahvilaan haluat osallistua. Voit tietenkin osallistua myös useampaan tapahtumaan. Osallistuminen kirjailijakahvilaan on maksutonta

Vähän ennen tapahtumaa lähetämme sinulle osallistumislinkin sähköpostitse. Tapahtuma-ajankohtana klikkaa linkkiä, sen jälkeen sinua pyydetään automaattisesti selaimessasi hyväksymään mikrofonin ja kameran käyttö. Kun olet tehnyt sen, pääset virtuaaliseen odotushuoneeseen ja kutsumme sinut tapaamiseen. 

Lisätietoja Microsoft Teamsista ja tietosuojasta löydät täältä. 

 

Kirjautuminen myBoD-tilille